Minimum Intervention, Maximum Effect®

SYMMETRIA®

BLOG

Απόλυτη αντηλιακή προστασία με Akademikliniken

έρμα μας, είναι απαραίτητη η επιλογή των κατάλληλων αντιηλιακών προϊόντων, τα οποία προσφέρουν ταυτόχρονα προστασία, αναδόμηση και αντιγήρανση. Η Akademikliniken προτείνει δύο νέα, πρωτοποριακά προϊόντα που προσφέρουν την απαιτούμενη προστασία. Η Akademikliniken Day Maximal Sense SPF 50 με μία απαλή, μη λευκαντική φόρμουλα, χαρίζει μέγιστη αντηλιακή προστασία στο ευαίσθητο δέρμα, που καίγεται εύκολα. Οι βιταμίνες και τα φυτικά συστατικά του παρέχουν αντιοξειδωτική και αναγεννητική προστασία, αφήνοντας το δέρμα ενυδατωμένο και απαλό.

Η Akademikliniken Day CC Cream SPF 15 είναι μια κρέμα με χρώμα που ενυδατώνει και εξομαλύνει τον τόνο της επιδερμίδας, ενώ τρέφει και προστατεύει το δέρμα. Ένα πολυλειτουργικό προϊόν που λειτουργεί ως αντηλιακό και καλυπτικό ταυτόχρονα, αφού δίνει ένα απαλό, ακτινοβόλο φινίρισμα. 

Οι δερματολόγοι της Akademikliniken συμβουλεύουν τη χρήση ενός προϊόντος με υψηλό δείκτη προστασίας, ως την καλύτερη άμυνα κατά της γήρανσης που προκαλεί ο ήλιος. Είναι γνωστό ότι οι ακτίνες UVA & UVB αναφέρονται στην υπεριώδη ακτινοβολία και μπορεί να μην είναι ορατές από το ανθρώπινο μάτι, τα καταστροφικά τους αποτελέσματα όμως είναι. Σε αυτές οφείλονται το μαύρισμα, τα ηλιακά εγκαύματα και η φωτογήρανση.

Οι ακτίνες UVB είναι κυρίως υπεύθυνες για τα ηλιακά εγκαύματα, οι ακτίνες UVA όμως φτάνουν βαθύτερα στις στοιβάδες του δέρματος προκαλώντας τη φωτογήρανση. Όταν το δέρμα μας λοιπόν δέχεται τις ακτίνες UV, τα κύτταρα στο χόριο υπερλειτουργούν για να παράγουν μελανίνη στην επιδερμίδα, για να μπλοκάρουν την ακτινοβολία από τη διείσδυση στις βαθιές στοιβάδες. Εισβάλλοντας οι ακτίνες UVA στις εσωτερικές στοιβάδες, καταστρέφουν τις ίνες κολλαγόνου και προκαλούν αυξημένη παραγωγή ελαστίνης, που στην προσπάθειά της να αναδομήσει το δέρμα, δημιουργεί ρυτίδες, κηλίδες και σημάδια φωτογήρανσης. 

Ο καλύτερος τρόπος για την καταπολέμηση της φωτογήρανσης είναι η πρόληψη, με την καθημερινή χρήση αντηλιακού σε περιοχές του σώματος που εκτίθενται στον ήλιο. Σύμφωνα με πρόσφατες έρευνες, αποδεικνύεται η αξία της καθημερινής χρήσης αντιηλιακού στην πρόληψη και προστασία του δέρματος από σοβαρές βλάβες, ενώ όσοι χρησιμοποιούσαν καθημερινά αντιηλιακό, εμφάνισαν κατά 50% λιγότερα μελανώματα και κατά 24% λιγότερες πιθανότητες να εμφανίσουν έντονη γήρανση του δέρματος.

Σας αρέσει το περιεχόμενο μας;

ΕΓΓΡΑΦΗ

για να παρακολουθείτε τα τελευταία νέα, συνεργασίες, προσφορές, νέα πρωτόκολλα και προϊόντα της SYMMETRIA

Αυτός ο ιστότοπος προστατεύεται από το reCAPTCHA και ισχύουν η Πολιτική Απορρήτου και οι Όροι Χρήσης της Google.