Minimum Intervention, Maximum Effect®

SYMMETRIA®

BLOG

Ξυπνάτε και νιώθετε ότι νυστάζετε;

Ξυπνάτε και νιώθετε ότι νυστάζετε;

Μήπως το βράδυ, αντί το σώμα σας να ηρεμήσει και ο νους ξεκουραστεί ώστε το πρωί να ξυπνήσετε γεμάτοι ενέργεια και με καθαρό μυαλό μέσω του ύπνου, συμβαίνει το αντίθετο; Χίλιες δύο σκέψεις σας κατακλύζουν όταν πάτε στο κρεβάτι και άλλα χίλια πράγματα μπορούν να σας κάνουν να κοιμηθείτε αργά ή να σας ξυπνήσουν στη διάρκεια της νύχτας, ώστε το επόμενο πρωί να νιώθετε κουρασμένοι. 

Όλοι γνωρίζουμε ότι ο ύπνος είναι απαραίτητος για τη σωματική και ψυχική μας υγεία, αλλά πολύ λίγοι γνωρίζουν πόσο σημαντικός είναι πραγματικά. Οι απαιτήσεις της εποχής μας, το στρες και οι γρήγοροι ρυθμοί που ζούμε καθημερινά δεν μας στερούν μόνο πολύτιμες ώρες ύπνου αλλά επηρεάζουν και την ποιότητα του ύπνου. Και μπορεί ένα χαλαρωτικό τσάι και ο διαλογισμός να βοηθούν να χαλαρώσετε, ωστόσο αν η ποιότητα του ύπνου σας δεν είναι καλή και η κόπωση που νιώθετε όταν σηκώνεστε την ημέρα επιμένουν για κάποιο χρονικό διάστημα, τη λύση μπορεί να δώσει με το πιο φυσικό τρόπο το μαγνήσιο.  

Ο καθοριστικός ρόλος του μαγνησίου στον ύπνο

Το μαγνήσιο είναι ένα ζωτικό μέταλλο υπεύθυνο για πολλές σωματικές λειτουργίες που υπάρχει σε αφθονία στο σώμα και ειδικότερα στα οστά και στους ιστούς των διαφόρων οργάνων, ενώ ένα μικρό ποσοστό κυκλοφορεί ελεύθερο στο αίμα. Τι κάνει το μαγνήσιο; Ενημερώνει τον οργανισμό ότι είναι ώρα για ύπνο ενισχύοντας την παραγωγή σεροτονίνης και μελατονίνης ενάντια στην κορτιζόλη, την ορμόνη του στρες. Πρόσφατη έρευνα έχει ρίξει φως στο ευεργετική σχέση μεταξύ ύπνου, μαγνησίου και προσαρμοσμένης ενδοφλέβιας χορήγησης IV Drips, προσφέροντας μια πολλά υποσχόμενη λύση για την καταπολέμηση της στέρησης ύπνου. Με την αναπλήρωση των επιπέδων μαγνησίου μέσω των IV Drips καθίσταται δυνατή η προώθηση της χαλάρωσης, η μείωση του στρες και η βελτίωση της ποιότητας ύπνου.

SYMMETRIA® better sleep drip 

Το νέο τμήμα ιατρικής ακριβείας της SYMMETRIA® συνιστά ειδικά σχεδιασμένα tailor-made IV Drips τα οποία περιέχουν, συμπεριλαμβανομένου του μαγνησίου, απαραίτητα θρεπτικά συστατικά, όπως L-θεανίνη και οι βιταμίνες του συμπλέγματος Β, και ειδική σύνθεση αμινοξέων που σας βοηθούν να επιτύχετε έναν ξεκούραστο ύπνο. Η χορήγηση αυτών των θρεπτικών συστατικών μέσω της ενδοφλέβιας θεραπείας επιτρέπει την ταχύτερη απορρόφηση και μέγιστη αποτελεσματικότητα που σας βοηθούν να επιτύχετε έναν ξεκούραστο ύπνο και να μειώσετε τα επίπεδα στρες εξισορροπώντας και τη διάθεσή σας. Η διαδικασία κρατά περίπου 30 λεπτά.

Σας αρέσει το περιεχόμενο μας;

ΕΓΓΡΑΦΗ

για να παρακολουθείτε τα τελευταία νέα, συνεργασίες, προσφορές, νέα πρωτόκολλα και προϊόντα της SYMMETRIA

Αυτός ο ιστότοπος προστατεύεται από το reCAPTCHA και ισχύουν η Πολιτική Απορρήτου και οι Όροι Χρήσης της Google.