02/11/2016

 

Η Symmetria συμπληρώνει 12 χρόνια λειτουργίας και γιορτάζει με νέες συνεργασίες στο εξωτερικό και υπέροχα δώρα για εσάς!

 
Γιορτάζουμε 12 χρόνια

Ο Νοέμβριος είναι μήνας γενεθλίων. Η Symmetria συμπληρώνει 12 χρόνια παρουσίας στο χώρο της υγείας και της ομορφιάς και σας προσφέρει δύο μοναδικά δώρα: το πρόγραμμα «Combo 12» και έκπτωση 40% σε όλες τις υπηρεσίες. Συμπληρώστε τη φόρμα επικοινωνίας για να επωφεληθείτε από τις προσφορές μας.

 
Η Symmetria στη Σαουδική Αραβία

Η Symmetria αποδεικνύει την επιτυχημένη πορεία της με μία νέα συνεργασία. Το ομώνυμο κέντρο αισθητικής ιατρικής που άνοιξε πρόσφατα τις πόρτες του στη Σαουδική Αραβία, εκφράζει απόλυτα τη φιλοσοφία της Symmetria, είναι πλήρως εναρμονισμένο με τα πρότυπα του αθηναϊκού κέντρου και προσφέρει ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα καινοτόμων, μη επεμβατικών θεραπειών από εξειδικευμένο προσωπικό.

Diet & wellness coaching

Η Symmetria δημιούργησε μία νέα, ολιστική προσέγγιση, με βάση τα πιο σύγχρονα δεδομένα της ιατρικής, της διαιτολογίας, της βιοχημείας και του αθλητισμού, για να λύσει οριστικά τα προβλήματα διαχείρισης βάρους και να βελτιώσει το επίπεδο ευεξίας σας. Το πρωτοποριακό πρόγραμμα περιλαμβάνει πλήρες πακέτο παρακολούθησης από τον ειδικό παθολόγο Χάρη Γκίνο και τον κλινικό διαιτολόγο Ντάνιελ Καψή.

  Πρόγραμμα αποτοξίνωσης #Divineyou

Ανακαλύψτε το πρόγραμμα αναζωογόνησης και απώλειας βάρους #Divineyou, που πραγματοποιείται στο Divani Apollon Palace & Thalasso σε συνεργασία με τη Symmetria και χαρίστε στον εαυτό σας την απόλυτη ευεξία και τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα σε μόλις τρεις ημέρες.

Ενυδάτωση με φυτικά βλαστοκύτταρα

Τα αρχέγονα κύτταρα των φυτών αποτελούν πηγές ενέργειας για την αναδόμηση του δέρματος και των ιστών, λόγω υψηλής συγκέντρωσης αναπλαστικών παραγόντων. Η θεραπεία ενυδάτωσης με φυτικά βλαστοκύτταρα χαρίζει στο δέρμα λάμψη, ενυδάτωση, προάγει την παραγωγή κολλαγόνου, ελαστίνης και δίνει ισχυρή αντιοξειδωτική προστασία στο δέρμα.

  Έξυπνο shopping

Αν επιθυμείτε να βελτιώσετε τη διατροφική αγωγή σας και να διαβάζετε σωστά τις διατροφικές ετικέτες, λάβετε μέρος στο «έξυπνο shopping», τη νέα πρωτοβουλία της Symmetria που θα πραγματοποιείται δωρεάν, σε καταστήματα τροφίμων και σε περιορισμένο αριθμό ατόμων, υπό την επίβλεψη του διαιτολόγου μας. Για περισσότερες πληροφορίες και για να εξασφαλίσετε τη συμμετοχή σας για την Παρασκευή 4/11, επικοινωνήστε στο τηλ. 210 674555 ή στο info@symmetria.gr.

 

E:info@symmetria.gr
www.symmetria.com

Symmetria
Εθνικής Αντιστάσεως 66
Χαλάνδρι 15231
T +30 210 6745555

Divani Apollon Palace & Thalasso
Αγίου Νικολάου 10
Βουλιαγμένη 16671
T +30 210 8911100

COPYRIGHT © 2022 Symmetria / Symmetria-Cosmetics

If you do not wish to receive any more Symmetria newsletters please click here.