ΠΙΣΩ ΣΤΗ ΛΙΣΤΑ
Ενυδάτωση με φυτικά βλαστοκύτταρα

Τα αρχέγονα κύτταρα των φυτών είναι οι εναλλακτικές πηγές ενέργειας στην αναδόμηση του δέρματος και την αναγέννηση των ιστών, λόγω υψηλής συγκέντρωσης ωφέλιμων αναπλαστικών παραγόντων. Έρευνες βιολόγων και βοτανολόγων σε απομονωμένα κύτταρα «φυτών επιβίωσης» (φυτά που προσαρμόζονται και επιβιώνουν σε δύσκολες συνθήκες θερμοκρασίας, υψόμετρου, κ.λ.π.), δείχνουν ότι οι μηχανισμοί άμυνας των φυτικών κυττάρων είναι πανομοιότυποι με αυτούς των ανθρώπινων. Για την κοσμετολογία αυτό σημαίνει κυτταρική ανανέωση και προστασία με τη βοήθεια βιοτεχνολογικών μεθόδων.

Η θεραπεία ενυδάτωσης με φυτικά βλαστοκύτταρα χαρίζει στο δέρμα λάμψη, ενυδάτωση, προάγει την παραγωγή κολλαγόνου, ελαστίνης και δίνει ισχυρή αντιοξειδωτική προστασία στο δέρμα. Στην υπερενισχυμένη του σύνθεση υπάρχουν: βλαστοκύτταρα μήλου και κόκκινης αμπέλου, υαλουρονικό οξύ, ολιγοπεπτίδια, εκχύλισμα πλαγκτόν, συνένζυμο Q10, ρόδι, shea butter, jojoba, βιταμίνες C,E, κ.α. Η διάρκεια της θεραπείας είναι 60’.

Τα στάδια της θεραπείας περιλαμβάνουν: καθαρισμό προσώπου, peeling, μασάζ με serum και χρήση συσκευής υπερήχων, μασάζ με κρέμα, ελαφρύ μασάζ με gel mask, εφαρμογή peel-off mask για 20’. Ολοκληρώνουμε τη θεραπεία με serum, κρέμα και αντιηλιακό.

Οι ενυδατώσεις με φυτικά βλαστοκύτταρα μπορούν να επαναληφθούν με συχνότητα ως και δύο φορές την εβδομάδα σε πρόγραμμα έξι συνεδριών. Απευθύνεται σε όλους τους τύπους δέρματος και τις ηλικίες, με έμφαση από τα 30 και πάνω.

BACK TO TOP
Brand development by www.afilltd.com
Designed & developed by Noetik