ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗ SYMMETRIA
 

 

Ο άνθρωπος
πίσω από το όραμα

Δρ. Νίκος Μεταξωτός, MD, PhD

Ιδρυτής της SYMMETRIA
Δημιουργός του brand Dr Age
Ιδρυτής του μη κερδοσκοπικού σωματείου I LIVE FOR ME

 

 

Ο άνθρωπος
πίσω από το όραμα

Δρ. Νίκος Μεταξωτός, MD, PhD

Ιδρυτής της SYMMETRIA
Δημιουργός του brand Dr Age
Ιδρυτής του μη κερδοσκοπικού σωματείου I LIVE FOR ME

 

 

Ο άνθρωπος
πίσω από το όραμα

Δρ. Νίκος Μεταξωτός, MD, PhD

Ιδρυτής της SYMMETRIA
Δημιουργός του brand Dr Age
Ιδρυτής του μη κερδοσκοπικού σωματείου I LIVE FOR ME

Σχετικά με τον Δρ. Μεταξωτό

Ο Δρ. Νικόλαος Μεταξωτός αποφοίτησε από την Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών και συνέχισε την εκπαίδευσή του στο Λονδίνο, όπου ειδικεύθηκε στην πλαστική και αισθητική χειρουργική. Από το 2001 κατέχει τον τίτλο του πλαστικού χειρουργού.

Το ίδιο έτος απέκτησε το Ευρωπαϊκό δίπλωμα της Πλαστικής, Επανορθωτικής και Αισθητικής χειρουργικής, Fellow of European Boards of Plastic Reconstructive and Aesthetic Surgery (FEBORPAS).

Ως το 2004 εργάστηκε στο Λονδίνο και στη συνέχεια επέστρεψε στην Ελλάδα, έχοντας αποκτήσει ιδιαίτερη εμπειρία στην αισθητική χειρουργική. Στην πορεία της επιστημονικής του σταδιοδρομίας επισκέφτηκε μερικά από τα μεγαλύτερα κέντρα αισθητικής χειρουργικής στην Ευρώπη και τις ΗΠΑ. Το 2005, μετά από έξι χρόνια έρευνας σχετικής με τον καρκίνο του δέρματος, ανακηρύχθηκε Διδάκτωρ της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών. 

Την ίδια χρονιά, δημιούργησε τη SYMMETRIA, ένα προηγμένο κέντρο παροχής ιατρικών υπηρεσιών, υγείας και ομορφιάς, που έχει αναγνωριστεί από το διεθνή τύπο ως ένα από τα καλύτερα κέντρα αισθητικής ιατρικής στον κόσμο και έχει βραβευθεί με τα Best Clinic Award 2015, European Quality Award 2016 και Best Medical Practice Award 2018 της European Business Assembly, καθώς και με το Patient Service Award 2018 από την WhatClinic. O Δρ. Μεταξωτός, ο οποίος έχει λάβει τις διακρίσεις Most Influential Minimally Invasive Cosmetic Surgeon 2018, Best in Non-Invasive Anti-Aging Treatments 2017 (Medical LiveWire), δίνει συχνά διαλέξεις σε παγκόσμια συνέδρια πλαστικής χειρουργικής, ανάμεσα σε κορυφαίους πλαστικούς χειρουργούς από όλο τον κόσμο.
Σήμερα, η SYMMETRIA συνεργάζεται με κλινικές σε διάφορα σημεία στην Ευρώπη και τη Μέση Ανατολή.

Το 2018, ο Δρ. Μεταξωτός σε συνεργασία με τον Δημήτρη Κατσαχνιά, ιδιοκτήτη της εταιρείας AIRParis, γνωστή για τη δημιουργία και ανάπτυξη διεθνών μαρκών στο χώρο της ομορφιάς, δημιούργησαν τη μάρκα Dr. Age, με φιλοσοφία να καλύπτει ένα μεγάλο φάσμα της καθημερινής ζωής, της υγείας, της ομορφιάς και του lifestyle, μέσα από μία ευρεία γκάμα προϊόντων. Το λανσάρισμα της σειράς προσώπου έγινε το Δεκέμβριο του 2018 στη Νέα Υόρκη.

Παράλληλα με την επαγγελματική του δραστηριότητα στο χώρο της πλαστικής χειρουργικής, ο Δρ. Μεταξωτός έχει δημιουργήσει το μη κερδοσκοπικό σωματείο I LIVE FOR ME, με στόχο να βοηθήσει τους ασθενείς που πάσχουν από καρκίνο και άλλα χρόνια νοσήματα, καθώς και τις οικογένειες τους, να διαχειριστούν τις επιπτώσεις της ασθένειας στην καθημερινότητά τους, καθώς και την ευαισθητοποίηση του κοινού για την πρόληψη και την έγκαιρη διάγνωση της νόσου.

Το “Minimum Intervention, Maximum Effect”, είναι η φιλοσοφία που με χαρακτηρίζει και την εφαρμόζω σε κάθε ιατρικό, επιχειρηματικό ή όποιο άλλο έργο συμμετέχω.
Πιστεύω ότι οι λεπτομέρειες κάνουν τη διαφορά. Μικρές αλλαγές και προσπάθειες μπορούν να οδηγήσουν στην επίτευξη ενός μεγαλύτερου σκοπού.
Ας ενώσουμε τις δυνάμεις μας για καλό σκοπό:


BACK TO TOP
Brand development by www.afilltd.com
Designed & developed by Noetik