ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗ SYMMETRIA
 

 

Εταιρική
Κοινωνική Ευθύνη

 

 

Εταιρική
Κοινωνική Ευθύνη

 

 

Εταιρική
Κοινωνική Ευθύνη

Ο Δρ. Νίκος Μεταξωτός ίδρυσε το 2010 το I LIVE FOR ME, ως αποτέλεσμα της επαφής του με ασθενείς με καρκίνο όλα αυτά τα χρόνια που υπηρετεί την ιατρική επιστήμη και βλέποντας τη βαρύτητα που δίνεται σε άλλες ευρωπαϊκές χώρες και στις ΗΠΑ, στην αντιμετώπιση των παράπλευρων συνεπειών της νόσου. Το I LIVE FOR ME δημιουργήθηκε, λοιπόν, με στόχο να βοηθήσει τους ασθενείς -και τις οικογένειές τους- να διαχειριστούν τις επιπτώσεις της ασθένειας στην καθημερινότητά τους. Το μήνυμα που θέλει να μεταφέρει είναι ότι στις δύσκολες στιγμές που περνά ο ασθενής, πρέπει να κάνει προτεραιότητα τη φροντίδα του εαυτού του, ώστε να υπερνικήσει την ασθένεια και να επανέλθει δυνατός, υγιής και θαρραλέος πίσω στη ζωή του. Ταυτόχρονα, στοχεύει στην ευαισθητοποίηση του κοινωνικού συνόλου στο κρίσιμο ζήτημα της πρόληψης, μέσα από δράσεις ενημέρωσης.

Παράλληλα, στο πλαίσιο της προσπάθειας όλων μας για την προστασία του περιβάλλοντος και της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης της εταιρείας, η SYMMETRIA έχει αναπτύξει την περιβαλλοντική πολιτική "Gο paperless", με στόχο τη μείωση χρήσης χαρτιού και κατ’ επέκταση μείωσης του περιβαλλοντικού της αποτυπώματος. Στην προσπάθεια αυτή να συμβάλλουμε όλοι στη βιωσιμότητα του πλανήτη, η SYMMETRIA στην Αθήνα, καθώς και όλοι οι συνεργάτες της,  καλούν τους επισκέπτες να επιλέγουν τις ηλεκτρονικές υπηρεσίες που προσφέρονται, περιορίζοντας έτσι τη χρήση του χαρτιού όσο το δυνατό περισσότερο.

 

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Η SYMMETRIA, στο πλαίσιο της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης, στηρίζει το μη κερδοσκοπικό σωματείο υποστήριξης ανθρώπων με καρκίνο και χρόνια νοσήματα, I LIVE FOR ME, ενώ για την προστασία του περιβάλλοντος έχει αναπτύξει την περιβαλλοντική πολιτική "Gο paperless".
BACK TO TOP
Brand development by www.afilltd.com
Designed & developed by Noetik