ΔΙΑΤΡΟΦΗ & ΑΔΥΝΑΤΙΣΜΑ
 

 

Τεστ δυσανεξίας
τροφών

 

 

Τεστ δυσανεξίας
τροφών

 

 

Τεστ δυσανεξίας
τροφών

Κάθε οργανισμός μπορεί να παρουσιάζει αντίδραση σε ένα χημικό ή τοξικό ερέθισμα, το οποίο προκαλείται από την κατανάλωση κάποιας τροφής ή συστατικού της. Αυτό ονομάζεται τροφική δυσανεξία (μη ανεκτικότητα τροφής).

Το τεστ διατροφικής δυσανεξίας αποκαλύπτει τις τροφές που επηρεάζουν το μεταβολισμό και γενικά δεν ταιριάζουν στον οργανισμό μας, άρα θα πρέπει να τις αποφεύγουμε. Αν κριθεί απαραίτητο, ο διατροφολόγος μπορεί να συστήσει στον ενδιαφερόμενο να προβεί σε έλεγχο για πιθανές δυσανεξίες τροφών και τον ενημερώνει για τη διαδικασία, που περιλαμβάνει εξέταση αίματος.

Σε επόμενη συνάντηση πραγματοποιείται το τεστ δυσανεξίας τροφών από τον διατροφολόγο και τελικά το διαιτολόγιο του ενδιαφερόμενου αναδιαμορφώνεται σύμφωνα με τις πιθανές δυσανεξίες του.

Το τεστ διατροφικής δυσανεξίας αποκαλύπτει τις τροφές που επηρεάζουν το μεταβολισμό και γενικά δεν ταιριάζουν στον οργανισμό μας, άρα θα πρέπει να τις αποφεύγουμε.
Θέλω να μάθω περισσότερα+30 210 6745555
contact@symmetria.com
Αποδέχομαι τους Όρους χρήσης του ιστότοπου.  
Κλείστε το ραντεβού σας με ένα κλικ
Η είσοδος στη SYMMETRIA επιτρέπεται μόνο με πιστοποιητικό εμβολιασμού ή νόσησης, καθώς και με PCR test 72 ωρών ή rapid test 24 ωρών.
 
Πληροφορίες ραντεβούΣυμπληρώστε τα στοιχεία σας

BACK TO TOP
Brand development by www.afilltd.com
Designed & developed by Noetik