ΔΙΑΤΡΟΦΗ & ΑΔΥΝΑΤΙΣΜΑ
 

 

Mέτρηση μεταβολισμού
Breezing

 

 

Mέτρηση μεταβολισμού
Breezing

 

 

Mέτρηση μεταβολισμού
Breezing

Η SYMMETRIA, με βασικό γνώμονα την παροχή εξατομικευμένων διατροφικών αγωγών, εντάσσει στις υπηρεσίες της το μετρητή βασικού μεταβολισμού Breezing. Αν νιώθετε ότι η άσκηση και η διατροφή σας δεν αποδίδει τα αναμενόμενα αποτελέσματα ή θέλετε να παρακολουθείτε την πορεία του μεταβολισμού σας στην πάροδο του χρόνου, ο μετρητής βασικού μεταβολισμού Breezing θα σας βοηθήσει να πετύχετε το στόχο σας.

Το σωματικό βάρος απασχολεί όλο και μεγαλύτερο μέρος του πληθυσμού, με αποτέλεσμα να γίνεται ολοένα πιο γνωστή η αρχή της θερμιδικής ισορροπίας ή ανισορροπίας. Υπολογίζοντας, δηλαδή, τις θερμιδικές μας ανάγκες και μετρώντας την ενεργειακή πρόσληψη, μπορούμε να γνωρίζουμε αν βρισκόμαστε σε ενεργειακό έλλειμμα, πλεόνασμα ή ισορροπία. Ο υπολογισμός των προσλαμβανόμενων θερμίδων αποτελεί μία διαδικασία που με τη χρήση έντυπων θερμιδομετρητών, ειδικών εφαρμογών και άλλων μέσων, χρήζει κοινής αποδοχής. Ο πραγματικός καθορισμός των ενεργειακών μας αναγκών, όμως, αποτελεί μία διαφορετική ιστορία. Πιο συγκεκριμένα, παράγοντες όπως ο βασικός μεταβολισμός και η δραστηριότητα υπολογίζονται στην πλειονότητα των περιπτώσεων με γενικές εξισώσεις. Το πρόβλημα σε αυτές τις περιπτώσεις, έχει να κάνει με το γεγονός ότι οι εξισώσεις δεν μπορούν να συνυπολογίσουν τις σημαντικές και υπάρχουσες διαφοροποιήσεις που συναντούμε από άνθρωπο σε άνθρωπο.

Ο μετρητής βασικού μεταβολισμού Breezing είναι το πρώτο μηχάνημα παγκοσμίως που μπορεί να συγχρονιστεί με έξυπνες συσκευές (smart phones και tablets) μέσω Bluetooth και να παρέχει αξιόπιστα αποτελέσματα εύκολα και γρήγορα. Αξιολογεί τον όγκο του εισπνεόμενου οξυγόνου και του εμπνεόμενου διοξειδίου του άνθρακα, χρησιμοποιώντας τη μεθοδολογία της έμμεσης θερμιδομετρίας, που αποτελεί χρυσή σταθερά του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας (WHO), του American College of Sports Medicine, Academy of Nutrition and Dietetics και άλλων οργανισμών. 

Από τη συγκεκριμένη τεχνολογία μπορούν να επωφεληθούν όλοι, ιδιαίτερα αθλητές, άτομα που επιθυμούν απώλεια ή αύξηση βάρους, εγκυμονούσες, κλπ.
Θέλω να μάθω περισσότερα+30 210 6745555
contact@symmetria.com
Αποδέχομαι τους Όρους χρήσης του ιστότοπου.  
Κλείστε το ραντεβού σας με ένα κλικ
Η είσοδος στη SYMMETRIA επιτρέπεται μόνο με πιστοποιητικό εμβολιασμού ή νόσησης, καθώς και με PCR test 72 ωρών ή rapid test 24 ωρών.
 
Πληροφορίες ραντεβούΣυμπληρώστε τα στοιχεία σας

BACK TO TOP
Brand development by www.afilltd.com
Designed & developed by Noetik