ΔΙΑΤΡΟΦΗ & ΑΔΥΝΑΤΙΣΜΑ
 

 

Χορτοφαγική
διατροφή

 

 

Χορτοφαγική
διατροφή

 

 

Χορτοφαγική
διατροφή

Η χορτοφαγία ή αλλιώς veganism είναι ένα κίνημα το οποίο αποκτά ολοένα και περισσότερους οπαδούς τα τελευταία χρόνια. Η αυστηρή χορτοφαγία πέρα από τις κοινωνικές της προεκτάσεις, έχει ιδιαίτερες απαιτήσεις όσον αφορά τις επιλογές τροφών, καθώς το βασικό της χαρακτηριστικό είναι η παντελής αποφυγή κατανάλωσης προϊόντων ζωικής προέλευσης.

Στην ερώτηση αν η χορτοφαγία είναι υγιεινή, η απάντηση που έχουμε ως SYMMETRIA, είναι: "εξαρτάται". Μία διατροφή βασισμένη αποκλειστικά σε πατατάκια, τυπικά είναι vegan, αλλά σε καμία περίπτωση δεν είναι υγιεινή. Από την άλλη, πρόσφατες μελέτες έδειξαν ότι η αυστηρή χορτοφαγία συνδέεται με αρκετά οφέλη στην υγεία, όπως αυξημένη πρόσληψη βιταμίνης C και φυτικών ινών, μειωμένη πρόσληψη κεκορεσμένων λιπών και χαμηλότερο ΔΜΣ σε σχέση με πληθυσμούς που ακολουθούν κρεατοφαγική διατροφή.

Στη SYMMETRIA έχουμε διαμορφώσει ειδικά δομημένα διατροφικά προγράμματα τα οποία μπορούν να αποδώσουν όλα τα απαραίτητα θρεπτικά συστατικά για την πρόληψη και προαγωγή της υγείας σας.

Τα προγράμματα χορτοφαγικής διατροφής βασίζονται σε συνδυασμούς τροφίμων, παρέχοντας υψηλής βιολογικής αξίας θρεπτικά συστατικά, καθώς δίνουν έμφαση σε πιθανές ανεπάρκειες που έχουν συνδεθεί με τη χορτοφαγία.
Θέλω να μάθω περισσότερα+30 210 6745555
contact@symmetria.com
Αποδέχομαι τους Όρους χρήσης του ιστότοπου.  
Κλείστε το ραντεβού σας με ένα κλικ
Η είσοδος στη SYMMETRIA επιτρέπεται μόνο με πιστοποιητικό εμβολιασμού ή νόσησης, καθώς και με PCR test 72 ωρών ή rapid test 24 ωρών.
 
Πληροφορίες ραντεβούΣυμπληρώστε τα στοιχεία σας

BACK TO TOP
Brand development by www.afilltd.com
Designed & developed by Noetik