ΔΙΑΤΡΟΦΗ & ΑΔΥΝΑΤΙΣΜΑ
 

 

Διατροφή
για εγκύους

 

 

Διατροφή
για εγκύους

 

 

Διατροφή
για εγκύους

Η αύξηση του σωματικού βάρους κατά την εγκυμοσύνη είναι αναπόφευκτη. Αυτό όμως, που προέχει είναι το μωρό να πάρει τα απαραίτητα θρεπτικά συστατικά. Ακολουθώντας μια υγιή, ισορροπημένη διατροφή στη διάρκεια της εγκυμοσύνης, θα βοηθήσει ώστε εσείς να μην πάρετε πολλά κιλά και το μωρό να αναπτυχθεί σωστά. 

Στη SYMMETRIA υπάρχει η δυνατότητα παρακολούθησης της γυναίκας πριν, κατά τη διάρκεια και μετά την εγκυμοσύνη. Παράλληλα με το διατροφικό ιστορικό λαμβάνεται ένα σύντομο ιατρικό ιστορικό, γίνεται ανθρωπομετρική αξιολόγηση και τίθενται οι διατροφικοί στόχοι. Με βάση τις ανάγκες και τις διατροφικές συνήθειες της εγκύου καταρτίζεται πρόγραμμα διατροφής.

Στόχος της διατροφικής παρακολούθησης κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης στη SYMMETRIA είναι σίγουρα η πρόληψη σχετιζόμενων με τη διατροφή και τον τρόπο ζωής επιπλοκών, αλλά και η καλή θρέψη της γυναίκας. Παράλληλα, υπάρχει η δυνατότητα παρακολούθησης κατά την διάρκεια του θηλασμού, ενώ παρέχονται εξειδικευμένα προγράμματα απώλειας βάρους και βελτίωσης της εικόνας σώματος κατά την περίοδο της λοχείας.

Ακολουθώντας μια υγιή, ισορροπημένη διατροφή στη διάρκεια της εγκυμοσύνης, θα βοηθήσει ώστε εσείς να μην πάρετε πολλά κιλά και το μωρό να αναπτυχθεί σωστά.
Θέλω να μάθω περισσότερα+30 210 6745555
contact@symmetria.com
Αποδέχομαι τους Όρους χρήσης του ιστότοπου.  
Κλείστε το ραντεβού σας με ένα κλικ
Η είσοδος στη SYMMETRIA επιτρέπεται μόνο με πιστοποιητικό εμβολιασμού ή νόσησης, καθώς και με PCR test 72 ωρών ή rapid test 24 ωρών.
 
Πληροφορίες ραντεβούΣυμπληρώστε τα στοιχεία σας

BACK TO TOP
Brand development by www.afilltd.com
Designed & developed by Noetik