ΔΙΑΤΡΟΦΗ & ΑΔΥΝΑΤΙΣΜΑ
 

 

Διατροφή για
ενίσχυση του ανοσοποιητικού

 

 

Διατροφή για
ενίσχυση του ανοσοποιητικού

 

 

Διατροφή για
ενίσχυση του ανοσοποιητικού

Τα επιστημονικά δεδομένα μέχρι σήμερα αναδεικνύουν τη μεγάλη σημασία του τρόπου ζωής και της διατροφής στην ενίσχυση του ανοσοποιητικού μας συστήματος και στην προστασία του οργανισμού από την σύγχρονη νοσηρότητα. Επιπλέον, είναι αρκετές οι μελέτες που υποστηρίζουν ότι το σωματικό βάρος και η μεταβολική υγεία παίζουν ρόλο ακόμα και στην έκβαση της νόσου Covid-19.

Στο πλαίσιο αυτό, η SYMMETRIA δημιούργησε τους τελευταίους μήνες ένα νέο διατροφικό πρωτόκολλο, με σκοπό την ενίσχυση του ανοσοποιητικού συστήματος μέσω της διατροφής.

Κάθε ενδιαφερόμενος περνάει από ένα συνολικό έλεγχο υγείας, εκτίμησης του τρόπου ζωής και των συνηθειών του, πριν ο κλινικός διαιτολόγος-διατροφολόγος σχεδιάσει το εξατομικευμένο πρόγραμμα διατροφής. Οι διατροφικές παρεμβάσεις βασίζονται στο μεταβολικό προφίλ και στόχο έχουν τόσο την επίτευξη ενός υγιούς σωματικού βάρους, όσο την καλή θρέψη και την ενίσχυση του ανοσοποιητικού.

Το πρόγραμμα ξεκινάει με μια συνεδρία 45 λεπτών και μπορεί να πραγματοποιηθεί τόσο on-line όσο και κατ’ ιδίαν. Ακολουθούν συνεδρίες των 30 λεπτών κάθε 7 ή 14 ημέρες.

 

Θέλω να μάθω περισσότερα+30 210 6745555
contact@symmetria.com
Αποδέχομαι τους Όρους χρήσης του ιστότοπου.  
Κλείστε το ραντεβού σας με ένα κλικ
Η είσοδος στη SYMMETRIA επιτρέπεται μόνο με πιστοποιητικό εμβολιασμού ή νόσησης, καθώς και με PCR test 72 ωρών ή rapid test 24 ωρών.
 
Πληροφορίες ραντεβούΣυμπληρώστε τα στοιχεία σας

BACK TO TOP
Brand development by www.afilltd.com
Designed & developed by Noetik