ΔΙΑΤΡΟΦΗ & ΑΔΥΝΑΤΙΣΜΑ
 
 
 

Η φιλοσοφία πίσω από αυτή τη διατροφή είναι ότι οι ασθένειες που απασχολούν τους περισσότερους ανθρώπους δεν σχετίζονται απλώς με τη διατροφή τους, αλλά περισσότερο με τον τρόπο ζωής τους.

Η SYMMETRIA PRO-GI™ Diet αποτελεί έναν συνδυασμό διατροφής χαμηλού γλυκαιμικού δείκτη και επαρκούς πρωτεϊνικής πρόσληψης, ενώ παράλληλα εφοδιάζει τον οργανισμό με τα απαραίτητα θρεπτικά συστατικά για την ιδανική λειτουργία του μεταβολισμού. Ένας από τους βασικούς στόχους του συγκεκριμένου διατροφικού πρωτοκόλλου είναι η επαρκής πρόσληψη ισχυρών αντιοξειδωτικών, όπως είναι το λυκοπένιο, οι βιταμίνες E, C και Α, το σελήνιο, οι ανθοκυανιδίνες, η κουρκουμίνη, οι κατεχίνες και άλλες πολυφαινόλες. Εκτός από τα αντιοξειδωτικά, αυτός ο τρόπος διατροφής θα σας εφοδιάσει και με θρεπτικά συστατικά που συμβάλλουν στην αποβολή τοξινών όπως είναι τα βαρέα μέταλλα ή οι ατμοσφαιρικοί ρύποι. Στο πλαίσιο της SYMMETRIA PRO-GI™ Diet συναντάει κανείς πολλές παραδοσιακές συνταγές από τη μεσογειακή κουζίνα, ίσως την πιο υγιεινή διατροφή στον κόσμο.

Πιστεύουμε ότι οι διατροφικές συνήθειες δεν εξαρτώνται απόλυτα από συγκεκριμένα προγράμματα διατροφής ή συστατικά. Για το λόγο αυτό η SYMMETRIA PRO-GI™ Diet βασίζεται και στην ώρα κατανάλωσης των τροφίμων, με στόχο την καλύτερη ρύθμιση του μεταβολισμού, τη μειωμένη επιθυμία για γλυκά και γενικά τη βελτίωση της διάθεσης. Το αποτέλεσμα είναι ότι η εφαρμογή μίας ισορροπημένης διατροφής γίνεται τρόπος ζωής, εξασφαλίζοντας έτσι τόσο τη σωστή ρύθμιση του σωματικού βάρους, όσο και τη δημιουργία ενός γενικότερου αισθήματος ευεξίας, που οδηγούν σε καλή υγεία.

Λαμβάνοντας υπόψη όλες τις επιστημονικές εξελίξεις τόσο στην επιστήμη της διατροφής και της άσκησης, όσο και στην επιστήμη της ψυχολογίας, δημιουργήσαμε ένα νέο μοντέλο αλλαγής τρόπου ζωής.
Θέλω να μάθω περισσότερα+30 210 6745555
contact@symmetria.com
Αποδέχομαι τους Όρους χρήσης του ιστότοπου.  
Κλείστε το ραντεβού σας με ένα κλικ
Η είσοδος στη SYMMETRIA επιτρέπεται μόνο με πιστοποιητικό εμβολιασμού ή νόσησης, καθώς και με PCR test 72 ωρών ή rapid test 24 ωρών.
 
Πληροφορίες ραντεβούΣυμπληρώστε τα στοιχεία σας

BACK TO TOP
Brand development by www.afilltd.com
Designed & developed by Noetik