ΔΙΑΤΡΟΦΗ & ΑΔΥΝΑΤΙΣΜΑ
 

 

Kετογονική
δίαιτα

 

 

Kετογονική
δίαιτα

 

 

Kετογονική
δίαιτα

Η κετογoνική δίαιτα προϋποθέτει την αυξημένη πρόσληψη υγιεινών λιπαρών και πρωτεϊνών και τη μείωση των υδατανθράκων. Έτσι, ενεργοποιεί μια βιολογική διαδικασία που επιτρέπει στο σώμα να καίει μόνο λίπος αντί για υδατάνθρακες για την παραγωγή ενέργειας. Ως αποτέλεσμα, παράγονται κετόνες, ενώσεις που συσσωρεύονται στο αίμα και απομακρύνονται με τα ούρα.

Όπου κρίνεται απαραίτητο και εφικτό, μπορεί να εφαρμοστεί στη SYMMETRIA ένα πρωτόκολλο κετογονικής δίαιτας, καθώς φαίνεται να είναι μια πολύ αποτελεσματική διατροφική παρέμβαση με άμεσα αποτελέσματα στην απώλεια βάρους. Η κετογονική δίαιτα μπορεί να εφαρμοστεί για συγκεκριμένο χρονικό διάστημα, ώστε να πετύχουμε άμεσα αποτελέσματα στην απώλεια βάρους και ιδανικά να τη διαδεχθεί μια λιγότερο αυστηρή διατροφή, που θα συμβάλλει στη διατήρηση της απώλειας σε βάθος χρόνου.

Το μεγάλο πλεονέκτημα της κετογονικής διατροφής είναι ότι μειώνει αισθητά το αίσθημα της πείνας. Περιλαμβάνει τόσο ζωικές πηγές πρωτεΐνης, όπως είναι το κρέας, τα πουλερικά, τα αυγά και το ψάρι, όσο και φυτικές πηγές, όπως είναι οι ξηροί καρποί, τα edamame και το τόφου. Οι ξηροί καρποί αποτελούν και μια καλή πηγή λιπαρών εκτός από πρωτείνης σε αυτή τη διατροφή, για αυτό και είναι σχεδόν απαραίτητοι σε μια κετογονική δίαιτα. Παράλληλα, η κετογονική δίαιτα περιέχει αρκετά λαχανικά, αβοκάντο, ελαιόλαδο, βούτυρο καρύδας, αλλά και βούτυρο αγελάδος.

Επειδή δεν ταιριάζουν όλα τα πρωτόκολλα διατροφής σε όλους τους ανθρώπους, συμβουλευτείτε μας για να δημιουργήσουμε το καταλληλότερο πλάνο για τις ανάγκες του οργανισμού σας και να πετύχουμε μαζί το ιδανικό αποτέλεσμα.

 

Όπου κρίνεται απαραίτητο και εφικτό, μπορεί να εφαρμοστεί στη SYMMETRIA ένα πρωτόκολλο κετογονικής δίαιτας, καθώς φαίνεται να είναι μια πολύ αποτελεσματική διατροφική παρέμβαση με άμεσα αποτελέσματα στην απώλεια βάρους.
Θέλω να μάθω περισσότερα+30 210 6745555
contact@symmetria.com
Αποδέχομαι τους Όρους χρήσης του ιστότοπου.  
Κλείστε το ραντεβού σας με ένα κλικ
Η είσοδος στη SYMMETRIA επιτρέπεται μόνο με πιστοποιητικό εμβολιασμού ή νόσησης, καθώς και με PCR test 72 ωρών ή rapid test 24 ωρών.
 
Πληροφορίες ραντεβούΣυμπληρώστε τα στοιχεία σας

BACK TO TOP
Brand development by www.afilltd.com
Designed & developed by Noetik