ΔΙΑΤΡΟΦΗ & ΑΔΥΝΑΤΙΣΜΑ
 

 

Διαλειμματική
νηστεία

 

 

Διαλειμματική
νηστεία

 

 

Διαλειμματική
νηστεία

Η διαλειμματική νηστεία (IF-Intermittent fasting) είναι μία από τις πιο δημοφιλείς τάσεις παγκοσμίως στον τομέα της διατροφής. Με τον όρο διαλειμματική νηστεία ονομάζουμε την αποχή από τρόφιμα ή /και θερμιδογόνα ποτά για ορισμένες ώρες έως και ημέρες. 

Υπάρχουν διάφορα χρονικά πλαίσια μέσα στα οποία μπορεί να πραγματοποιηθεί η διαλειμματική νηστεία, με πιο γνωστά να αποτελούν τα 16:8, 18:6 και 20:4. 

Η επιστημονική ομάδα της SYMMETRIA χρησιμοποιεί τη διαλειμματική νηστεία ως βασική διαιτολογική παρέμβαση ή ως μέρος μιας μεγαλύτερης, πιο μακράς σε διάρκεια διαιτολογικής παρέμβασης, με σκοπό την αύξηση των επιπέδων της αυξητικής ορμόνης, την επιπέδωση του σακχάρου και της ινσουλίνης στο αίμα, τη ρύθμιση της πείνας και πολλών ακόμα θετικών επιδράσεων στον οργανισμό.

Ως διαλειμματική νηστεία χαρακτηρίζουμε την κατανάλωση τροφής και υγρών μέσα σε ένα καθορισμένο χρονικό πλαίσιο στη διάρκεια της ημέρας.
Θέλω να μάθω περισσότερα+30 210 6745555
contact@symmetria.com
Αποδέχομαι τους Όρους χρήσης του ιστότοπου.  
Κλείστε το ραντεβού σας με ένα κλικ
Η είσοδος στη SYMMETRIA επιτρέπεται μόνο με πιστοποιητικό εμβολιασμού ή νόσησης, καθώς και με PCR test 72 ωρών ή rapid test 24 ωρών.
 
Πληροφορίες ραντεβούΣυμπληρώστε τα στοιχεία σας

BACK TO TOP
Brand development by www.afilltd.com
Designed & developed by Noetik