Νέα
ΝΕΑ - ΜΕΝΟΥ
SYMMETRIA STAY SAFE
31/03/2020

Στη δύσκολη και απαιτητική περίοδο που διανύουμε, το πιο σημαντικό είναι να παραμείνουμε υγιείς, ασφαλείς και μαζί να συνεχίσουμε την επόμενη μέρα πιο δυνατοί.

Η ενέργεια STAY SAFE απευθύνεται στα μέλη και τους φίλους μας και επικεντρώνεται στα ακόλουθα σημεία:

  1. Ενημερωτικά θέματα με την εγκυρότητα του ιατρικού και επιστημονικού προσωπικού της SYMMETRIA και το δίκτυο της σε όλο τον κόσμο, για τα μέτρα προστασίας από τον κορωνοϊό, συμβουλές που αφορούν την υγεία, τη διατροφή, την ομορφιά, κλπ, διαθέσιμα στο νέο microsite της SYMMETRIA. https://staysafe.symmetria.gr/
  2. Webinars: Παρουσιάσεις από τους γιατρούς και διατροφολόγους της SYMMETRIΑ.
  3. Instagram lives: Kάνετε τις δικές σας ερωτήσεις στους ειδικούς συνεργάτες μας και να λάβετε εξειδικευμένες συμβουλές σε θέματα διατροφής και υγείας. https://www.instagram.com/symmetria_gr/
  4. Ενημερωτικά βίντεο: Επισκεφθείτε το κανάλι μας στο YouTube.
    https://www.youtube.com/channel/UChW1Vd7A2aFrSn2DZTRYtmA
  5. Τηλεϊατρική: Αν σας απασχολεί κάποιο μικρό δερματολογικό θέμα, εκτός κορωνοϊού, οι γιατροί της SYMMETRIA μπορούν να προσφέρουν τη βοήθειά τους δωρεάν και εξ αποστάσεως. Επικοινωνήστε μαζί μας μέσω των social media της SYMMETRIA ή στο e-mail: staysafe@symmetria.com.
  6. Επικοινωνία μέσω e-mail: Αν έχετε οποιαδήποτε απορία ιατρικής φύσης σχετικά με τον κορωνοϊό, επικοινωνήστε με τους γιατρούς και συνεργάτες της SYMMETRIA στο e-mail: staysafe@symmetria.com.
  7. Τηλεφωνική επικοινωνία: Για άμεση επικοινωνία με τους γιατρούς της SYMMETRIA καλέστε στο τηλ. 6932123239. 
Αρχείο
BACK TO TOP
Brand development by www.afilltd.com
Designed & developed by Noetik