Νέα
ΝΕΑ - ΜΕΝΟΥ
Same Day Beauty Boost
23/09/2020

Η SYMMETRIA, ακολουθώντας την τάση της εποχής για άμεσα αποτελέσματα σε λίγο χρόνο, προτείνει το Same Day Beauty Boost, ένα πρωτόκολλο που σας δίνει την ευκαιρία να πραγματοποιήσετε μία σειρά από ελάχιστα επεμβατικές θεραπείες αναζωογόνησης και αντιγήρανσης του προσώπου.

Στόχος είναι να σας παρέχουμε τη δυνατότητα να καλύψετε όλες τις ανάγκες σας με ένα tailor-made πρόγραμμα φτιαγμένο αποκλειστικά για εσάς, το οποίο θα πραγματοποιήσετε σε μόνο μία συνεδρία, διάρκειας 110 λεπτών, χωρίς να απαιτείται να κάνετε πολλές επισκέψεις στη SYMMETRIA.

Η αρχική συμβουλευτική συνεδρία μπορεί να πραγματοποιηθεί είτε on-line, μέσω τρισδιάστατης προσομοίωσης, είτε στο πλαίσιο της επίσκεψής σας στη SYMMETRIA.

Η φιλοσοφία του Same Day Beauty Boost βασίζεται στον «κανόνα των τριτημορίων», μία νέα γεωγραφία του προσώπου, που το χωρίζει στο άνω, το μέσο και το κάτω τριτημόριο, επιτυγχάνοντας πιο στοχευμένη και αποτελεσματική περιποίηση κάθε περιοχής του προσώπου.

Σε αυτό το πλαίσιο, επιλέγουμε τα πλέον αποτελεσματικά πρωτόκολλα για κάθε τριτημόριο του προσώπου και ανάλογα με τις δικές σας εξατομικευμένες ανάγκες, δημιουργούμε την ιδανική λύση για εσάς.

Για καλύτερο αποτέλεσμα με μεγαλύτερη διάρκεια, η SYMMETRIA προτείνει τη χρήση στο σπίτι των διεθνώς αναγνωρισμένων προϊόντων περιποίησης Dr. Age, τα οποία, με τη λογική του πλαστικού χειρουργού, παρέχουν εξειδικευμένη φροντίδα σε κάθε τριτημόριο του προσώπου.

Είναι σημαντικό να αναφέρουμε ότι, λόγω κορωνοϊού, εφαρμόζουμε στις εγκαταστάσεις μας τα SANITIZED PROTOCOLS, μία σειρά μέτρων ασφαλείας και κανονισμών υγιεινής, πριν, κατά τη διάρκεια και μετά από κάθε συνεδρία σας στη SYMMETRIA, ώστε να διασφαλίσουμε την υγεία των επισκεπτών και των εργαζομένων μας.

Αρχείο
BACK TO TOP
Brand development by www.afilltd.com
Designed & developed by Noetik