Νέα
ΝΕΑ - ΜΕΝΟΥ
Η SYMMETRIA γιόρτασε τα 15 χρόνια της
16/01/2020

Mε μια ξεχωριστή εκδήλωση, γεμάτη ομορφιά, χαρούμενη διάθεση και λαμπερά χαμόγελα, γιόρτασε η SYMMETRIA τα 15 χρόνια παρουσίας της στο χώρο της υγείας και της ομορφιάς στον υπέροχο χώρο του ξενοδοχείου Divani Caravel, συνεργάτη της SYMMETRIA.

Η SYMMETRIA, με δυναμική παρουσία και σημαντικές συνεργασίες, τόσο στην Ευρώπη όσο και στη Μέση Ανατολή, στην πορεία των 15 χρόνων έχει τιμηθεί με τα διεθνή βραβεία Best Clinic Award, European Quality Award, Best Medical Practice Award και Patient Service Award.

Η εκδήλωση άνοιξε εντυπωσιακά με την ερμηνεία της τραγουδίστριας Ιφιγένειας Atkinson, ενώ στη συνέχεια ακολούθησε o performer Antonis Dominos. Τον συντονισμό της εκδήλωσης είχε αναλάβει ο Χρήστος Φερεντίνος, ο οποίος κάλεσε στη σκηνή τον ιδρυτή της SYMMETRIA, πλαστικό χειρουργό, Δρ. Νίκο Μεταξωτό, MD, PhD. Ο Νίκος Μεταξωτός ευχαρίστησε τους συνεργάτες του και υποσχέθηκε σημαντικές εξελίξεις και μεγάλες ανατροπές στα επόμενα χρόνια.

Στη συνέχεια απένειμε τιμητικά βραβεία, ειδικά σχεδιασμένα από την εικαστικό Λένα Μορφογένη, σε όσους έχουν συμβάλει όλα αυτά τα χρόνια στην επιτυχημένη λειτουργία και πορεία της SYMMETRIA, στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Παράλληλα, προβλήθηκε ένα βίντεο με τις σημαντικότερες στιγμές, που αποτελούν ορόσημα στην πορεία της SYMMETRIA και ένα ακόμη, με φίλους και συνεργάτες από την Αμερική, την Ευρώπη και τη Μέση Ανατολή, να δίνουν το δικό τους μήνυμα και τις ευχές τους.

Στο τέλος της εκδήλωσης, ο Κωστής Μαραβέγιας, προσωπικός φίλος του οικοδεσπότη, έδωσε το δικό του ιδιαίτερο τόνο με τη «φιλική συμμετοχή» και την ερμηνεία μερικών από τις αγαπημένες μας επιτυχίες.

Ήταν σίγουρα μια αξέχαστη γιορτή από τη SYMMETRIA, που εδώ και 15 χρόνια μας προσφέρει ό,τι καλύτερο υπάρχει στον τομέα της υγείας και της ομορφιάς.

Αρχείο
BACK TO TOP
Brand development by www.afilltd.com
Designed & developed by Noetik