Νέα
ΝΕΑ - ΜΕΝΟΥ
Η συνεργάτης μας, Dr. Angelica Kavouni Ion και τα καλλυντικά Dr. Age στο Tatler
05/02/2020

Η συνεργάτης της SYMMETRIA στο Λονδίνο, Dr. Angelica Kavouni Ion και η σειρά καλλυντικών Dr. Age, φιλοξενούνται στον απόλυτο οδηγό αισθητικής πλαστικής χειρουργικής, Beauty & Cosmetic Surgery Guide 2020, που κυκλοφορεί με το τελευταίο τεύχος του έγκυρου αγγλικού περιοδικού Tatler.

Συγκεκριμένα, το περιοδικό συγκαταλέγει ανάμεσα στις κορυφαίες επιλογές το Career Facelift®, που σε συνεργασία με το brand Dr. Age, ανατρέπουν όσα γνωρίζαμε μέχρι τώρα στην περιποίηση του δέρματος.

«Πολλές γυναίκες καριέρας στην ηλικία των 40 ετών επιθυμούν να βελτιώσουν την εικόνα τους, αλλά δεν επιθυμούν να προχωρήσουν σε μία επέμβαση ή δεν έχουν χρόνο για να μείνουν μακριά από τις επαγγελματικές υποχρεώσεις τους», αναφέρει χαρακτηριστικά η Dr. Kavouni. «Σε αυτά τα δεδομένα λοιπόν, ανταποκρίνεται το πρωτόκολλο Career Facelift®, που συνδυάζει τις πλέον σύγχρονες μεθόδους αναζωογόνησης του προσώπου. Επιπλέον, γίνεται χρήση των εξαιρετικά αποτελεσματικών προϊόντων Dr. Age, τα οποία έχουν σχεδιασθεί με τον ίδιο τρόπο που λειτουργεί ο πλαστικός χειρουργός, εφαρμόζουν δηλαδή, τον «κανόνα των τριτημορίων», μία νέα γεωγραφία του προσώπου και προτείνουν διαφορετική αντιμετώπιση για κάθε τμήμα του».

Αρχείο
BACK TO TOP
Brand development by www.afilltd.com
Designed & developed by Noetik