Νέα
ΝΕΑ - ΜΕΝΟΥ
Κάρτα μέλους «ΜΕ»
10/05/2017

H SYMMETRIA σας επιβραβεύει από την πρώτη κιόλας συναλλαγή, επιστρέφοντάς σας το 10% του καταβληθέντος ποσού υπό τη μορφή πόντων και σας προσφέρει την κάρτα μέλους και προνομίων «ΜΕ» δίνοντάς σας τη δυνατότητα να εξαργυρώσετε άμεσα μέρος ή σύνολο των πόντων σας έναντι θεραπειών.

Η κάρτα κατά την ενεργοποίησή της, περιέχει 100 πόντους  ως ΒONUS εκκίνησης και κάθε πόντος αντιστοιχεί σε 1 €.  

Επιπλέον, οι κάτοχοι της έχουν προτεραιότητα στις ενέργειες/προσφορές του κέντρου.

ΠΡΟΝΟΜΙΑ

  • Η κάρτα κατά την ενεργοποίησή της, περιέχει ως 100 πόντους ως ΒONUS εκκίνησης 
  • Κάθε πόντος αντιστοιχεί σε 1 €.
  • Μετά από κάθε συναλλαγή, η κάρτα πιστώνεται με αριθμό πόντων ισόποσο του 10% της αξίας της συναλλαγής (συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ). 

Ο κάτοχος της κάρτας «ΜΕ» μπορεί να εξαργυρώσει μέρος ή σύνολο των συγκεντροθέντων «πόντων» κατά τις επόμενες συναλλαγές του με το κέντρο SYMMETRIA, με την προϋπόθεση ότι το ποσό της εξαργύρωσης δεν υπερβαίνει το 50 % της αξίας.

ΓΕΝΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΚΑΙ OΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ ΚΑΡΤΑΣ «ΜΕ»

  1. Η κάρτα δεν είναι πιστωτική.
  2. Ενεργοποιείται αμέσως μετά την πρώτη συναλλαγή και με την αποδοχή των όρων συμμετοχής.

      3. Είναι προσωπική και δεν μεταβιβάζεται.

  1. Οι πόντοι που συγκεντρώνονται στην κάρτα, στο πλαίσιο του προγράμματος  επιβράβευσης της εταιρείας,  δεν αντικαθίστανται με χρήματα.
  2. Η χρήση πόντων βάσει του "προγράμματος επιβράβευσης" του κέντρου SYMMETRIA, δεν συνδυάζεται με τυχόν  άλλες προσφορές ή εκπτώσεις
  3. Η εξαργύρωση γίνεται πάντα με την επίδειξη της κάρτας.
  4. Η εταιρεία διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιεί ή να καταργεί τις προσφορές της καθώς και τους όρους του προγράμματος επιβράβευσης χωρίς προηγούμενη ενημέρωση του κατόχου της κάρτας και χωρίς να απαιτείται η συγκατάθεσή του.
  5. Σε περίπτωση απώλειας, κλοπής ή καταστροφής της κάρτας, ο κάτοχος οφείλει να ενημερώσει την εταιρεία. Σε περίπτωση αντικατάστασή της, αφαιρούνται 50 από το σύνολο των πόντων του κατόχου.

 

Αρχείο
BACK TO TOP
Brand development by www.afilltd.com
Designed & developed by Noetik