Νέα
ΝΕΑ - ΜΕΝΟΥ
Η SYMMETRIA στο Lia Beach House στη Μύκονο με καλοκαιρινές διατροφικές προτάσεις
19/06/2017

Καλοκαίρι σημαίνει αποδράσεις στα αγαπημένα ελληνικά νησιά και στις πανέμορφες παραλίες. Εκεί όπου περνούμε τις περισσότερες ώρες της μέρας και είτε χαλαρώνουμε, είτε κάνουμε δραστηριότητες, χρειαζόμαστε ενέργεια και ενυδάτωση.

Η SYMMETRIA, ακολουθώντας τον παλμό της εποχής, ετοίμασε για το Lia Beach House στην ομώνυμη παραλία της Μυκόνου, μια σειρά από υγιεινές, θρεπτικές και νόστιμες διατροφικές προτάσεις, εστιάζοντας σε ροφήματα και σνακ που ανταποκρίνονται στις ανάγκες του οργανισμού το καλοκαίρι και περιέχουν συστατικά τα οποία συμβάλλουν σε ένα υγιές μαύρισμα, στην ενυδάτωση και αποτοξίνωσή μας.

Όλα τα συστατικά έχουν ως βάση την εξαιρετικά αποτελεσματική SYMMETRIA 360°PRO-G-Diet, ένα συνδυασμό χαμηλού γλυκαιμικού δείκτη και επαρκούς πρωτεϊνικής πρόσληψης, που παράλληλα εφοδιάζει τον οργανισμό με τα απαραίτητα θρεπτικά συστατικά για την ιδανική λειτουργία του μεταβολισμού. Επιλέξτε τις αγαπημένες σας γεύσεις και δημιουργήστε το δικό σας ακαταμάχητο καλοκαιρινό συνδυασμό. Καλή απόλαυση!

Αρχείο
BACK TO TOP
Brand development by www.afilltd.com
Designed & developed by Noetik