SYMMETRIA News Logo
 
 
 
SYMMETRIA Blog Κλείστε το ραντεβού σας Επικοινωνία Instagram Instagram  
 

07/04/2021

Αν δεν μπορείτε να δείτε αυτό το e-mail πατήστε εδώ

Forward to a friend


 
 
 
SYMMETRIA Protocols
2 πρωτόκολλα σε 1 συνεδρία
 

Νέο πρωτόκολλο για πλήρη αναζωογόνηση

Βαθιά ενυδάτωση, βελτίωση τονικότητας και ελαστικότητας, ανόρθωση δέρματος, με μόνο πέντε τσιμπήματα σε κάθε πλευρά του προσώπου.


Ήπια χαλάρωση, λεπτές ρυτίδες

Άμεση αναζωογόνηση, ανόρθωση και σύσφιξη του δέρματος του προσώπου, σε μία μόνο συνεδρία, με την πρωτοποριακή, μη επεμβατική μέθοδο lifting με απορροφήσιμα νήματα PDO.

 
 
 

 
Lifting με υπερήχους HIFU
 
 
 
Lifting με υπερήχους HIFU
 

Η πλέον αποτελεσματική εναλλακτική επιλογή στο χειρουργικό lifting. Αναδιαμορφώνει πρόσωπο, λαιμό και ντεκολτέ, δίνει ξεκούραστη και νεανική όψη, με αποτέλεσμα απόλυτα φυσικό.

 
 
 
 
 

 
Τέλειο, καλοκαιρινό σώμα
 
 
 
Τέλειο, καλοκαιρινό σώμα
 

Αποκτήστε άψογη, σμιλεμένη σιλουέτα, πετυχαίνοντας μείωση πόντων, απώλεια τοπικού λίπους, σύσφιξη και βελτίωση υφής του δέρματος, αποτελεσματικά και ανώδυνα, με τη συνδυαστική εφαρμογή μεσοθεραπείας σώματος για λιπόλυση και Xero Lipo, που επανασχεδιάζει το περίγραμμα του σώματος, χωρίς πόνο, βελόνες και επιπλοκές.

 
 
 

 

 
 
 
DR. AGE PROTOCOLS
 

Prepare your skin for summer

Για να ανταπεξέλθει το δέρμα στον καλοκαιρινό ήλιο και να αποκτήσει ομοιόμορφο μαύρισμα, η Dr. Age προτείνει το Facial Micro-Peel για απαλή απολέπιση, τη μάσκα αποκατάστασης Post-Treatment Recovery Mask και το Face SunScreen SPF 30 για υψηλή προστασία από τις υπεριώδεις ακτίνες.


Skin Detox

Αναζωογονήστε τo θαμπό και κουρασμένο δέρμα με το Micro-Dermabrasion Soft Face Peel και καθαρίστε το σε βάθος με την Activated Charcoal Face Mask, για να επαναφέρετε τη φυσική του υγεία και λάμψη.

 
 
 

 
 
 
Talk of the Town
 

Sanitized Protocols

Mαζί μπαίνουμε στη νέα εποχή της ομορφιάς και της υγείας, με ασφάλεια και σιγουριά. Ενημερωθείτε για τα μέτρα ασφαλείας και τους κανονισμούς υγιεινής που εφαρμόζουμε λόγω κορωνοϊού, πριν και κατά τη διάρκεια και μετά από κάθε συνεδρία σας στη SYMMETRIA.


Concierge services

Με στόχο να παρέχουμε μία ανεπανάληπτη εμπειρία στους VIP πελάτες μας, κάνουμε ακόμη πιο ξεχωριστή και ευχάριστη την παραμονή τους στους χώρους μας, προσφέροντάς τους εξειδικευμένες και εξατομικευμένες υπηρεσίες, από τη στιγμή της άφιξης, στη διάρκεια της θεραπείας, μέχρι την αποχώρησή τους.

 
 
 

 
 
 
Follow us @Instagram
 


 
 
 

Symmetria Awards
 
 
Symmetria Logo
 
 
 
Instagram   Facebook   Twitter   YouTube
 
 
 
 
Για να επικοινωνήσετε μαζί μας παρακαλούμε μην απαντήσετε σε αυτό το e-mail.
Μπορείτε να στείλετε το μήνυμά σας στο contact@symmetria.com.
 
Για να διαγραφείτε από την λίστα παραληπτών μας παρακαλούμε πατήστε εδώ.