SYMMETRIA News Logo
 
 
 
SYMMETRIA Blog Κλείστε το ραντεβού σας Επικοινωνία Instagram Instagram  
 

29/10/2020

Αν δεν μπορείτε να δείτε αυτό το e-mail πατήστε εδώ

Forward to a friend

 
110 λεπτά αρκούν για πλήρη αναζωογόνηση
 
 
 
110 λεπτά αρκούν για πλήρη αναζωογόνηση
 

Πραγματοποιήσετε μία σειρά από ελάχιστα επεμβατικές θεραπείες αναζωογόνησης και αντιγήρανσης του προσώπου, εφαρμόζοντας ένα tailor-made πρόγραμμα φτιαγμένο αποκλειστικά για εσάς, σε μόλις μία συνεδρία, διάρκειας 110 λεπτών.

 
 
 
 
 


 
 
 
SYMMETRIA Protocols
 

Φυσική θεραπεία λάμψης και ανανέωσης

Θεαματικά αποτελέσματα στην ενυδάτωση και το «σβήσιμο» ρυτίδων, με ενεργά συστατικά που προέρχονται από τον οργανισμό μας. Ιδανική θεραπεία για όσους φοβούνται αντιδράσεις υπερευαισθησίας σε ξένα σώματα.


Αποκτήστε δυνατά, υγιή μαλλιά

Για περιστατικά αρχόμενης αραίωσης και αδύνατης τριχοφυΐας, σε άνδρες και γυναίκες, η εφαρμογή ενεργών συστατικών στο τριχωτό της κεφαλής εξασφαλίζει θρέψη και υγιή ανάπτυξη των τριχοθυλάκων, με εμφανές αποτέλεσμα από τις πρώτες συνεδρίες.

 
 
 

 
 
 
Friends & Family offer
 

AHA Peeling: Άμεση αναζωογόνηση
 
AHA Peeling: Άμεση αναζωογόνηση

Τα οξέα φρούτων είναι η πλέον ανώδυνη και αποτελεσματική μέθοδος που εξαλείφει τις δυσχρωμίες, χαρίζει λάμψη και βελτιώνει εντυπωσιακά την όψη του προσώπου.


Dr. Age Facial Micropeel
 
Dr. Age Facial Micropeel

Απομακρύνει τα νεκρά κύτταρα, συμβάλλει στην ανανέωση του δέρματος, σβήνει τις λεπτές ρυτίδες και ενισχύει την ικανότητα του δέρματος να συγκρατεί την υγρασία.

 
 
 

 
 
 
Talk of the Town
 

Sanitized Protocols

Mαζί μπαίνουμε στη νέα εποχή της ομορφιάς και της υγείας, με ασφάλεια και σιγουριά. Ενημερωθείτε για τα μέτρα ασφαλείας και τους κανονισμούς υγιεινής που εφαρμόζουμε λόγω κορωνοϊού, πριν και κατά τη διάρκεια και μετά από κάθε συνεδρία σας στη SYMMETRIA.


Concierge services από τη SYMMETRIA

Με στόχο να παρέχουμε μία ανεπανάληπτη εμπειρία στους VIP πελάτες μας, κάνουμε ακόμη πιο ξεχωριστή και ευχάριστη την παραμονή τους στους χώρους μας, προσφέροντάς τους εξειδικευμένες και εξατομικευμένες υπηρεσίες, από τη στιγμή της άφιξης, στη διάρκεια της θεραπείας, μέχρι την αποχώρησή τους.

 
 
 

 
SYMMETRIA Partners
 
 
 
SYMMETRIA Partners
 

Εργαστείτε με την άνεση του σπιτιού σας, μακριά από το σπίτι σας, απολαμβάνοντας εκτός από την απρόσκοπτη επικοινωνία με τους συναδέλφους, την υπέροχη θέα στην Αθηναϊκή Ριβιέρα, τις υπέροχες γευστικές προτάσεις και τη χαλάρωση στις όμορφες πισίνες και την ιδιωτική παραλία του ξενοδοχείου.

 
 
 
 
 

 
SYMMETRIA Plus
 
 
 
SYMMETRIA Plus
 

Ο Σόλωνας Τσούνης, ένας από τους πιο ταλαντούχους και αγαπητούς ηθοποιούς στην Ελλάδα. Ωστόσο, το καλλιτεχνικό του ταλέντο δεν εξαντλείται στην υποκριτική, αφού είναι, επίσης, αξιόλογος ζωγράφος και χαράκτης. Βέβαια, είναι και ένας από τους καλύτερους φίλους της SYMMETRIA. Είναι χαρά μας που μας προτιμά πάντα!

 
 
 

Symmetria Awards
 
 
Symmetria Logo
 
 
 
Instagram   Facebook   Twitter   YouTube
 
 
 
 
Για να επικοινωνήσετε μαζί μας παρακαλούμε μην απαντήσετε σε αυτό το e-mail.
Μπορείτε να στείλετε το μήνυμά σας στο contact@symmetria.com.
 
Για να διαγραφείτε από την λίστα παραληπτών μας παρακαλούμε πατήστε εδώ.