SYMMETRIA News Logo
 
 
 
SYMMETRIA Blog Κλείστε το ραντεβού σας Επικοινωνία Instagram Instagram  
 

16/10/2020

Αν δεν μπορείτε να δείτε αυτό το e-mail πατήστε εδώ

Forward to a friend

 
Maskne ή αλλιώς ο ερεθισμός που προκαλεί η χρήση μάσκας
 
 
 
Maskne ή αλλιώς ο ερεθισμός που προκαλεί η χρήση μάσκας
 

Οι μάσκες για την προστασία μας από τον κορωνοϊό αποτελούν πλέον μέρος της καθημερινότητάς μας, αλλά η πολύωρη χρήση τους μπορεί να προκαλέσει ακμή ή άλλες δερματικές παθήσεις, τις οποίες οι δερματολόγοι περιγράφουν με τον όρο “maskne”.

 
 
 
 
 


 
 
 
SYMMETRIA Protocols
 

Νέο πρωτόκολλο για πλήρη αναζωογόνηση

Βαθιά ενυδάτωση, βελτίωση τονικότητας και ελαστικότητας, ανόρθωση δέρματος, με μόνο πέντε τσιμπήματα σε κάθε πλευρά του προσώπου.


Νέο πρωτόκολλο αντιμετώπισης της ακμής λόγω μάσκας

Εξισορρόπηση του pH του δέρματος και εξασφάλιση της υγιεινής του προσώπου, που ταλαιπωρείται από δερματικές παθήσεις λόγω χρήσης μάσκας.

 
 
 

 
 
 
Chill Out Botox
 

Εξάλειψη των ρυτίδων και διατήρηση της φυσικότητας στην έκφραση, για μια φρέσκια εικόνα, χωρίς αλλαγές στα χαρακτηριστικά του προσώπου. Πρωτόκολλο ιδανικό και για άνδρες.


Tο Dr. Age Microlift Face Serum είναι ένα προϊόν περιποίησης που γεμίζει εντυπωσιακά τις ρυτίδες στο άνω τριτημόριο, χαρίζει ενυδάτωση, όγκο και ελαστικότητα στο δέρμα του προσώπου.

 
 
 

 
 
 
Talk of the Town
 

Maskne Rescue

Για την αντιμετώπιση της ακμής λόγω χρήσης μάσκας, η SYMMETRIA προτείνει το Dr. Age DIY Home Kit, με εξειδικευμένα προϊόντα περιποίησης, για την καλύτερη και πιο ολοκληρωμένη φροντίδα του δέρματος του προσώπου.


Μήνας πρόληψης καρκίνου μαστού

Ο Οκτώβριος είναι ο μήνας ενημέρωσης για τον καρκίνο του μαστού και το μη κερδοσκοπικό σωματείο για ανθρώπους με καρκίνο και χρόνια νοσήματα, I LIVE FOR ME, μας δίνει απλές οδηγίες για την αυτοεξέταση που πρέπει να κάνει κάθε γυναίκα.

 
 
 

 
SYMMETRIA Plus
 
 
 
SYMMETRIA Plus
 

"Καλύτερα δε γίνεται" για τη Ναταλία Γερμανού, αγαπημένη φίλη της SYMMETRIA, που πάντα επιλέγει τις πρωτοποριακές υπηρεσίες μας, αφού μας κρατάει συντροφιά και φέτος κάθε Σάββατο και Κυριακή, μέσα από την ανανεωμένη ψυχαγωγική εκπομπή της, από τη συχνότητα του Alpha.

Ευχόμαστε στη Ναταλία πρωτιά στην τηλεθέαση!

 
 
 

 
 
 
Follow us @Instagram
 


 
 
 

Symmetria Awards
 
 
Symmetria Logo
 
 
 
Instagram   Facebook   Twitter   YouTube
 
 
 
 
Για να επικοινωνήσετε μαζί μας παρακαλούμε μην απαντήσετε σε αυτό το e-mail.
Μπορείτε να στείλετε το μήνυμά σας στο contact@symmetria.com.
 
Για να διαγραφείτε από την λίστα παραληπτών μας παρακαλούμε πατήστε εδώ.