SYMMETRIA News Logo
 
 
 
SYMMETRIA Blog Κλείστε το ραντεβού σας Επικοινωνία Instagram Instagram  
 

16/09/2020

Αν δεν μπορείτε να δείτε αυτό το e-mail πατήστε εδώ

Forward to a friend

 
 
 
Friends & Family Offer
 

Απαλλαγείτε από τις λεπτές ρυτίδες

Θεαματική αναζωογόνηση του προσώπου, ενεργοποίηση κολλαγόνου και ελαστίνης, χωρίς νυστέρι, χάρη στο συνδυασμό μεσοθεραπείας προσώπου με μικροβελόνες και φωτοδυναμικής θεραπείας.


Dr. Age Intervention BB Face Cream

Υαλουρονικό οξύ για άμεση και βαθιά ενυδάτωση σε συνδυασμό με High Tech Soft Focus χρωστική που λειτουργεί ως Primer για να καλύψει μικρές ατέλειες της επιδερμίδας. Ιδανικό για άνδρες, μετά το ξύρισμα.

 
 
 

 
The Protocols

 
 
 

Δείτε τα μάτια σας με διαφορετικό μάτι

Απαλλαγείτε από μαύρους κύκλους και λεπτές ρυτίδες, χαρίζοντας λάμψη στο δέρμα και κάνοντας το βλέμμα πιο ζωντανό και ξεκούραστο.


Πώς θα βελτιώσετε τον λαιμό σας

Βαθιά ενυδάτωση, αντιγηραντική δράση και ουσιαστική αναδόμηση στην ευαίσθητη επιδερμίδα της περιοχής του λαιμού και του ντεκολτέ.

 
 
 

 
 
 
Talk of the Town
 

Διατροφή για ενίσχυση του ανοσοποιητικού

Η SYMMETRIA δημιούργησε ένα νέο διατροφικό πρωτόκολλο με στόχο την ενίσχυση του ανοσοποιητικού σας. Το πρόγραμμα ξεκινάει με μια συνεδρία 45 λεπτών και μπορεί να πραγματοποιηθεί on-line.


After Sun Bliss

Διατηρήστε το υπέροχο καλοκαιρινό μαύρισμα, χαρίζοντας ταυτόχρονα στο πρόσωπό σας την απαραίτητη ενυδάτωση και αναζωογόνηση.

 
 
 

 
 
 
SYMMETRIA Partners
 

Ultimate Staycation at Divani Apollon Palace & Thalasso

Επωφεληθείτε από αυτήν την ειδική προσφορά και οργανώστε μία πολυτελή διαμονή στο Divani Apollon Palace & Thalasso, απολαμβάνοντας τις υπηρεσίες του βραβευμένου κέντρου θαλασσοθεραπείας, τις πισίνες, την ιδιωτική παραλία του ξενοδοχείου και προνομιακές εκπτώσεις, ως τις 30 Σεπτεμβρίου.


O Dr. Ahmad Moukalled στη SYMMETRIA Bahrain

O διάσημος για τις ενέσιμες τεχνικές, Dr. Ahmad Moukalled, συνεργάτης μας στο Λίβανο, θα βρίσκεται στη SYMMETRIA Bahrain, από τις 18 ως τις 24 Σεπτεμβρίου, θέλοντας να εξυπηρετήσει τους ασθενείς της SYMMETRIA στο βασίλειο του Bahrain, καθώς και της Σαουδικής Αραβίας που αναζητούν τις εξειδικευμένες υπηρεσίες του.

 
 
 

 
SYMMETRIA Fans
 
 
 
SYMMETRIA Fans
 

Ο ηθοποιός Δημήτρης Μοθωναίος, ένα από τα πιο λαμπερά και με θετική ενέργεια πρόσωπα της ελληνικής showbiz, που επιλέγει και εμπιστεύεται τις υπηρεσίες της SYMMETRIA, ανήκει από φέτος στην ομάδα της Φαίης Σκορδά και στο τηλεοπτικό «Πρωινό» του ΑΝΤ1.

Ευχόμαστε στο Δημήτρη κάθε επιτυχία στο νέο του επαγγελματικό ξεκίνημα!

 
 
 

 
 
 
Follow us @Instagram
 


 
 
 

Symmetria Awards
 
 
Symmetria Logo
 
 
 
Instagram   Facebook   Twitter   YouTube
 
 
 
 
Για να επικοινωνήσετε μαζί μας παρακαλούμε μην απαντήσετε σε αυτό το e-mail.
Μπορείτε να στείλετε το μήνυμά σας στο contact@symmetria.com.
 
Για να διαγραφείτε από την λίστα παραληπτών μας παρακαλούμε πατήστε εδώ.