SYMMETRIA News Logo
 
 
 
SYMMETRIA Blog Κλείστε το ραντεβού σας Επικοινωνία Instagram Instagram  
 

01/10/2020

Αν δεν μπορείτε να δείτε αυτό το e-mail πατήστε εδώ

Forward to a friend

 
Αναδείξτε τον καλύτερό σας εαυτό σε 180 λεπτά
 
 
 
Αναδείξτε τον καλύτερό σας εαυτό σε 180 λεπτά
 

Η νέα πρόταση από τη SYMMETRIA σας δίνει τη δυνατότητα να πραγματοποιήσετε ένα tailor-made πρόγραμμα φτιαγμένο αποκλειστικά για εσάς με ελάχιστα επεμβατικές θεραπείες αναζωογόνησης και αντιγήρανσης του προσώπου, σε μία μόνο συνεδρία, διάρκειας 180 λεπτών.

 
 
 
 
 


 
 
 
SYMMETRIA Protocols
 

Lifting με νήματα

Άμεση αναζωογόνηση, ανόρθωση και σύσφιξη του δέρματος του προσώπου, σε μία μόνο συνεδρία, με την πρωτοποριακή μη επεμβατική μέθοδο lifting με νήματα PDO.


Ελιξίριο νεότητας

Βαθιά ενυδάτωση, ελαστικότητα και αντιγηραντική δράση, μέσα από ένα νέο πρωτόκολλο για ουσιαστική αναδόμηση της επιδερμίδας.

 
 
 

 
 
 
Μαζί μπαίνουμε στη νέα εποχή της ομορφιάς και της υγείας, με ασφάλεια και σιγουριά
 

Ενημερωθείτε για τα μέτρα ασφαλείας και τους κανονισμούς υγιεινής που εφαρμόζουμε λόγω κορωνοϊού, πριν και κατά τη διάρκεια και μετά από κάθε συνεδρία σας στη SYMMETRIA.

 
 
 
 
 

 
 
 
Friends & Family Offer
 

Εξαφανίστε τις λεπτές γραμμές

Θεαματική και άμεση αναζωογόνηση του προσώπου, με ένα πρωτόκολλο που «σβήνει» ανώδυνα τις λεπτές γραμμές του προσώπου και του λαιμού, απαλύνει τις έντονες ρυτίδες, προσφέρει βαθιά ενυδάτωση στο δέρμα και αποκαθιστά τη λάμψη και τη σφριγηλότητά του. Ενδείκνυται για κάθε τύπο δέρματος και κάθε ηλικία.


Dr. Age Home Treatment

Το Dr. Age 3D Contour Face Serum είναι ό,τι χρειάζεστε για σωστή περιποίηση στο σπίτι μετά από μία θεραπεία που απευθύνεται στο κάτω τριτημόριο του προσώπου. Περιέχει υαλουρονικό οξύ και πεπτίδια που ενεργοποιούν την παραγωγή ελαστίνης, για ακόμη καλύτερο αποτέλεσμα με μεγαλύτερη διάρκεια.

 
 
 

 
 
 
Talk of the Town
 

Αποκτήστε το τέλειο σώμα ξαπλωμένοι

Απαλλαγείτε από το τοπικό λίπος ξαπλώνοντας για 20’-40’, εφαρμόζοντας τα νέα πρωτόκολλα Xero-Lipo, ένα ψυχρό laser που δίνει άμεσα αποτελέσματα στις περιοχές που παρουσιάζουν ανθεκτικότητα στην άσκηση και τη διατροφή.


Δείτε τις αλλαγές που θέλετε στον εαυτό σας με τεχνολογία 3D

Η SYMMETRIA σας δίνει τη δυνατότητα να εφαρμόσετε την τεχνολογία που αποτελεί την πιο αποτελεσματική στρατηγική ώστε να γίνετε ο καλύτερος εαυτός σας, έχοντας ακριβέστερη εικόνα του αποτελέσματος κάθε θεραπείας.

 
 
 

 
SYMMETRIA Plus
 
 
 
SYMMETRIA Plus
 

Η Τόνια Σωτηροπούλου, αγαπημένη και πιστή φίλη της SYMMETRIA, που πάντα επιλέγει τις πρωτοποριακές υπηρεσίες μας, θα είναι κοντά μας φέτος μέσα από την τηλεοπτική συχνότητα της ΕΡΤ και τη νέα σειρά με τίτλο
«Τα καλύτερά μας χρόνια».

Ευχόμαστε στην Τόνια πάντα επιτυχίες!

 
 
 

 
 
 
Follow us @Instagram
 


 
 
 

Symmetria Awards
 
 
Symmetria Logo
 
 
 
Instagram   Facebook   Twitter   YouTube
 
 
 
 
Για να επικοινωνήσετε μαζί μας παρακαλούμε μην απαντήσετε σε αυτό το e-mail.
Μπορείτε να στείλετε το μήνυμά σας στο contact@symmetria.com.
 
Για να διαγραφείτε από την λίστα παραληπτών μας παρακαλούμε πατήστε εδώ.