SYMMETRIA News Logo
 
 
 
SYMMETRIA Blog Κλείστε το ραντεβού σας Επικοινωνία Instagram Instagram  
 

01/09/2020

Αν δεν μπορείτε να δείτε αυτό το e-mail πατήστε εδώ

Forward to a friend

 
Μικροδερμοαπόξεση με διαμάντια και αντιοξειδωτική δράση με βιταμίνη C
 
 
 
Μικροδερμοαπόξεση με διαμάντια και αντιοξειδωτική δράση με βιταμίνη C
 

Πώς θα αποκτήσετε λαμπερή, ανανεωμένη και ενυδατωμένη επιδερμίδα απαλλαγμένη από νεκρά κύτταρα.

 
 
 
 
 

 
The Protocols

 
 
 

Υαλουρονικό οξύ, αντιοξειδωτικά στοιχεία και βιταμίνες διεισδύουν στο δέρμα με τεχνολογία διοξειδίου του άνθρακα (C02), υπό συνθήκες αυξημένης πίεσης και πολύ χαμηλής θερμοκρασίας, για την εξαφάνιση των ρυτίδων.


Συνδυασμός μη ενέσιμης μεσοθεραπείας προσώπου και φωτοδυναμικής θεραπείας για την ενίσχυση της μικροκυκλοφορίας και την ενεργοποίηση του κολλαγόνου.

  

Ό,τι χρειάζεστε για καθαρισμό, απολέπιση, ενυδάτωση και αντιοξειδωτική προστασία. Ιδανικό για αφυδατωμένο δέρμα, έντονους πόρους και σμήγμα.


Τι χρειάζεστε για τη βελτίωση των ρυτίδων και τη σύσφιξη του δέρματος, ώστε να πετύχετε μία νεανική, υγιή όψη.

 
 
 

 
Microlift Eye Contour Cream
 
 
 
Microlift Eye Contour Cream
Κωδικός έκπτωσης 10%: 00MECC
 

Χάρη στο πρωτοποριακό σύμπλεγμα ενεργών συστατικών (Cross-linked hyalouronic acid, stabilized vitamin C, εκχυλίσματα 5 φυτών), μειώνει τους μαύρους κύκλους και τις ρυτίδες στο κάτω βλέφαρο, καθώς ενεργοποιεί τη μικροκυκλοφορία και βελτιώνει ορατά την επιδερμίδα, δίνοντάς της νεότερη και υγιέστερη εμφάνιση.

 
 
 
 
 

 
 
 
SYMMETRIA Partners
 

Η SYMMETRIA στηρίζει τους πληγέντες στη Βηρυτό

Η SYMMETRIA, βρίσκεται πάντα στο πλευρό συνανθρώπων μας που έχουν ανάγκη. Μετά την τραγωδία που συντελέστηκε στη Βηρυτό με τις φονικές εκρήξεις, η SYMMETRIA στηρίζει έμπρακτα τους πληγέντες, σε συνεργασία με τον Λιβανέζο συνεργάτη μας, Dr. Ahmad Moukalled.


Η Dr. Angelica Kavouni Ion προτείνει

Η Dr. Angelica Kavouni Ion, συνεργάτης της SYMMETRIA στο Λονδίνο, προτείνει μετά τις καλοκαιρινές διακοπές, το Profhilo, μία θεραπεία που χαρίζει βαθιά ενυδάτωση στο δέρμα, εξομαλύνει τις λεπτές γραμμές και ρυτίδες, ενισχύει το κολλαγόνο και την ελαστίνη, κάνοντας το πρόσωπο να φαίνεται ενυδατωμένο και νεανικό.

 
 
 

 
 
 
 

Με τους ειδικούς να δηλώνουν ότι διανύουμε το δεύτερο κύμα κορωνοϊού, τα μέτρα προστασίας εξακολουθούν να είναι απαραίτητα σε κάθε πτυχή της καθημερινότητάς μας. Η SYMMETRIA, με υψηλό αίσθημα ευθύνης για τη διασφάλιση της δημόσιας υγείας και των εργαζομένων της, εφαρμόζει τα SANITIZED PROTOCOLS, μία κατευθυντήρια γραμμή για τα μέτρα ασφαλείας και τους κανονισμούς υγιεινής που πρέπει να ακολουθούνται σε χώρους παροχής υπηρεσιών πρωτοβάθμιας υγείας και ομορφιάς. Πρόκειται για μία διεθνή πρωτοβουλία που ξεκίνησε από τον πλαστικό χειρουργό Δρ. Νίκο Μεταξωτό, MD, PhD, Διδάκτωρ της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών και ιδρυτή της SYMMETRIA. Η όλη ενέργεια παρουσιάστηκε πρόσφατα και στο Estetica Magazine.

 
 
 
 
 

Symmetria Awards
 
 
Symmetria Logo
 
 
 
Instagram   Facebook   Twitter   YouTube
 
 
 
 
Για να επικοινωνήσετε μαζί μας παρακαλούμε μην απαντήσετε σε αυτό το e-mail.
Μπορείτε να στείλετε το μήνυμά σας στο contact@symmetria.com.
 
Για να διαγραφείτε από την λίστα παραληπτών μας παρακαλούμε πατήστε εδώ.