12/11/2019 Αν δεν μπορείτε να δείτε αυτό το e-mail, παρακαλούμε πατήστε εδώ.
Symmetria News logo
SYMMETRIA | 15 YEARS | 2005-2020

 

Η SYMMETRIA συνεργάζεται με το πρότυπο πολυϊατρείο προληπτικής ιατρικής και αντιγήρανσης ORTHOBIOTIKI, για την παροχή εξατομικευμένων πρωτοκόλλων προσώπου και σώματος, προσφέροντας τα καλύτερα αποτελέσματα.

 
Νέα συνεργασία

Νέα συνεργασία

Η SYMMETRIA Bahrain καλοσωρίζει στην ομάδα της τον Dr. Ahmad Moukalled, μέλος του American Board of Aesthetic Medicine, με ειδικότητα στην αισθητική ιατρική, την αντιγήρανση και τη θεραπευτική εφαρμογή βλαστικών κυττάρων.

 

Led Dermapen & μανδελικό οξύ

Θεαματική αναζωογόνηση του προσώπου, χάρη στη διείσδυση του οξέος στα βαθύτερα στρώματα της επιδερμίδας και την ενεργοποίηση κολλαγόνου και ελαστίνης.

Kλείστε ραντεβού >


Stiletto legs

Το πρωτόκολλο που αδυνατίζει το πόδι και συσφίγγει την επιδερμίδα, για να φοράτε τα αγαπημένα σας ψηλά τακούνια που αναδεικνύουν τη θηλυκότητά σας.

Kλείστε ραντεβού >

 

Dr. Age Facial Micro-Peel

Το απαραίτητο προϊόν περιποίησης για χρήση στο σπίτι, με άλφα υδροξύ-οξέα στη σύνθεσή του, τα οποία απομακρύνουν τα νεκρά κύτταρα, βελτιώνουν τα σημάδια της γήρανσης και χαρίζουν όμορφη και λαμπερή επιδερμίδα.

Αγοράστε το εδώ >


 
Minimum Intervention - Maximum Effect™
Patient Service Award 2018 - WhatClinic Best Medical Practice Award - 2018 WINNER Best Clinic Award - WINNER Medical Excellence GLOBAL AWARDS 2016 European Quality Award - WINNER
Instagram Facebook Twitter pinterest Symmetria Newsroom