30/03/2016

 

Ανοιξιάτικες συμβουλές ομορφιάς και προτάσεις αναζωογόνησης για
ακαταμάχητο πρόσωπο και σώμα.

 
Minimum Intervention – Maximum Effect

Βλεφαροπλαστική χωρίς χειρουργείο; Η Symmetria παρουσιάζει μία νέα πρωτοποριακή, ελάχιστα επεμβατική μέθοδο, που δίνει νεανικό βλέμμα, χάρη στη δράση συμπυκνωμένης θερμικής ενέργειας.

  Αδυνάτισμα με ασφάλεια

Το καλοκαίρι πλησιάζει και μαζί η ανάγκη μας για να διορθώσουμε τις ατέλειες και να αντιμετωπίσουμε κυτταρίτιδα, τοπικό πάχος, χαλάρωση. Η ενέσιμη μεσοθεραπεία είναι η πλέον αποτελεσματική μη επεμβατική μέθοδος για λεία, σφιχτή και ελαστική επιδερμίδα.

Botox Day

Οι ενέσιμες θεραπείες δίνουν θεαματικά αποτελέσματα στην εξάλειψη των ρυτίδων και την αναζωογόνηση του προσώπου. Επωφεληθείτε από τις προνομιακές τιμές των Botox Days της Symmetria. Επόμενο ραντεβού, την Τετάρτη 6 Απριλίου.

  Νεανικό περίγραμμα προσώπου και λαιμού

Πείτε αντίο στο χαλαρό περίγραμμα του προσώπου και του λαιμού με την ενέσιμη μεσοθεραπεία, που διαλύει το λίπος από τις περιοχές αυτές και συμβάλλει στη σύσφιξη, δίνοντας ένα συμμετρικό και ωραίο αισθητικό αποτέλεσμα.

Η Symmetria στηρίζει το I LIVE FOR ME

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Υγείας, στις 7 Απριλίου και στο πλαίσιο της καμπάνιας #GiveitCampaign, το I LIVE FOR ME θα βρίσκεται στο Athens Metro Mall, ως τις 9 Απριλίου, με συμβουλές υγείας, δώρα και εκπλήξεις, για να διαδώσουμε το μήνυμα της πρόληψης και έγκαιρης διάγνωσης του καρκίνου.

  Tip of the week

Για να ενεργοποιήσετε το μεταβολισμό και να απομακρύνετε τις τοξίνες από τον οργανισμό σας, προσθέσετε στο νερό σας το χυμό μισού λεμονιού, που έχει αντιοξειδωτική δράση και λίγη τριμμένη ρίζα τζίντζερ, που αυξάνει τις καύσεις. Στην υγειά σας!

 

E:info@symmetria.gr
www.symmetria.gr

Εθνικής Αντιστάσεως 66
Χαλάνδρι 15231
T +30 210 6745555 F +30 210 6773731

Αγίου Νικολάου 10
Βουλιαγμένη 16671
T +30 210 8911100 F +30 210 9658010

COPYRIGHT © 2022 Symmetria / Symmetria-Cosmetics

If you do not wish to receive any more Symmetria newsletters please click here.