18/10/2016

 

Νέες θεραπείες και συνεργασίες, εγγυώνται τα καλύτερα αποτελέσματα για την ανανέωση του προσώπου και του σώματός σας, με υψηλή ποιότητα και αισθητική.

 
Αθήνα – Λονδίνο

Η Symmetria διευρύνει τη συνεργασία της με την πλαστικό χειρουργό Αντζέλικα Καβούνη, η οποία εδρεύει στη Hurley street. Έτσι, αν βρεθείτε στο Λονδίνο για δουλειά ή διακοπές, μπορείτε να απολαμβάνετε και εκεί τις αγαπημένες σας θεραπείες, πάντα με άρτια επιστημονική γνώση και άψογου επιπέδου εξυπηρέτηση. Ταυτόχρονα, η Symmetria αποτελεί αποκλειστικό συνεργάτη της Δρ. Καβούνη σε θέματα διατροφής και διαχείρισης σωματικού βάρους.

  minimum intervention
MAXIMUM EFFECTΤΜ

Η Symmetria εφαρμόζει πλέον τη θεραπεία microneedling με την ολοκαίνουρια, πρωτοποριακή τεχνολογία Genosys Dermafix, που συμβάλλει στη μέγιστη απορρόφηση των δραστικών συστατικών των προϊόντων περιποίησης, δημιουργώντας φυσικές οδούς μέσω του δέρματος και βοηθά στη δημιουργία παραγωγής κολλαγόνου και ελαστίνης.

Με τη δύναμη της φύσης

Τα σταφύλια φημίζονται για τις ευεργετικές και αντιγηραντικές τους ιδιότητες. Η Symmetria προτείνει μία εποχιακή θεραπεία, βασισμένη στην αντιοξειδωτική και ενυδατική δράση των κόκκινων σταφυλιών, που οξυγονώνουν την επιδερμίδα και χαρίζουν λάμψη.

  Online διατροφή

Η πρωτοποριακή υπηρεσία της Symmetria, σας δίνει τη δυνατότητα να εφαρμόσετε το πρόγραμμα διατροφής σας με την καθοδήγηση της επιστημονικής ομάδας γιατρών και διατροφολόγου μας, από την άνεση του δικού σας χώρου ή την ευκολία του γραφείου σας.

Εξειδικευμένη περιποίηση

Αν αναζητάτε την ιδανική για την εποχή περιποίηση, η Symmetria σας προτείνει τη σειρά ιατρικών προϊόντων Akademikliniken. Το Pure Lift Serum είναι ένας ορός αντιγήρανσης με ενυδατική δράση, που ενισχύει τη δομή του κολλαγόνου του δέρματος, συμβάλλοντας στην εξομάλυνση των λεπτών γραμμών και ρυτίδων.

 
Αδυνατίστε με κανέλα

Η κανέλα μειώνει την επιθυμία για κατανάλωση γλυκού, καθώς συμβάλλει στη διατήρηση σταθερών επιπέδων του σακχάρου στο αίμα. Προσθέστε, λοιπόν, λίγο από το αρωματικό αυτό μπαχαρικό στον καφέ, στο γιαούρτι, το μήλο ή στις συνταγές μαγειρικής.

 

E:info@symmetria.gr
www.symmetria.gr

Εθνικής Αντιστάσεως 66
Χαλάνδρι 15231
T +30 210 6745555

Αγίου Νικολάου 10
Βουλιαγμένη 16671
T +30 210 8911100

COPYRIGHT © 2022 Symmetria / Symmetria-Cosmetics

If you do not wish to receive any more Symmetria newsletters please click here.