14/11/2016

 

Στην τελική ευθεία για την εορταστική περίοδο των Χριστουγέννων, η SYMMETRIA σας προτείνει πρωτοποριακές θεραπείες για την αναζωογόνηση του προσώπου και διατροφικές προτάσεις για ένα καλλίγραμμο σώμα, ειδικά σχεδιασμένες για τις δικές σας ανάγκες.

 
Παρουσία στη Μέση Ανατολή

Ο Δρ. Νίκος Μεταξωτός MD, PhD φιλοξενείται στο νέο app WOW NOW Middle East, όπου μιλάει για την επιτυχία της SYMMETRIA, καθώς και για τους λόγους που τον ώθησαν να επεκταθεί στη Μέση Ανατολή, με πρώτο σταθμό τη Σαουδική Αραβία. Δείτε το περιοδικό και διαβάστε τη συνέντευξη εδώ.

  Online συμβουλές διατροφής

Αν δυσκολεύεστε να ακολουθήσετε ένα πρόγραμμα διατροφής επειδή δεν έχετε το χρόνο ή τη δυνατότητα διατροφικών συνεδριών σε ένα προκαθορισμένο μέρος, η SYMMETRIA σας δίνει τη λύση με τη νέα υπηρεσία Online Diet Coaching. Έτσι, έχετε άμεση επικοινωνία με τον διατροφολόγο σας, από την άνεση και την ευκολία του δικού σας χώρου.

Botox Day

Οι ενέσιμες θεραπείες μπορούν να δώσουν στο πρόσωπό σας την αναζωογόνηση που χρειάζεστε για να λάμψετε στις γιορτές. Επωφεληθείτε από τις προνομιακές τιμές των Botox Days της SYMMETRIA, την Παρασκευή 25 και τη Δευτέρα 28 Νοεμβρίου.

  Minimum Intervention – Maximum Effect™

Η μη επεμβατική θεραπεία προσώπου με τη μέθοδο περιστρεφόμενων ραδιοσυχνοτήτων τονώνει το χαλαρωμένο κολλαγόνο και ενεργοποιεί την παραγωγή νέου, καταπολεμώντας την κουρασμένη όψη και προσδίδοντας λάμψη στο δέρμα. Είναι ό,τι ακριβώς χρειάζεστε για άμεση αναζωογόνηση.

Λάμψη & αναζωογόνηση

Η θεραπεία Ultra Shine προσφέρει υγιεινή και φυσική φροντίδα με γαία διατομιτών και αυξημένη δράση υαλουρονικού οξέως στα βαθύτερα στρώματα της επιδερμίδας, με τη χρήση υπερήχων. Στόχος είναι η υπερδιέγερση παραγωγής κολλαγόνου και ελαστίνης και αποτέλεσμα, μία λαμπερή και αναζωογονημένη επιδερμίδα.

 
Tip of the Week

Απολαύστε ένα σούπερ αντιοξειδωτικό και θρεπτικό smoothie, αναμειγνύοντας στο μπλέντερ ½ φλιτζάνι αποξηραμένα μύρτιλα (blueberries), 1 φλιτζάνι φρέσκο χυμό ροδιού, 1 φλιτζάνι γιαούρτι, ½ φλιτζάνι ρόδι και 1 κουταλιά μέλι. Ο συνδυασμός αυτός θα καλύψει μεγάλο μέρος των αναγκών σας σε αντιοξειδωτικά και βιταμίνες.

 

E:info@symmetria.gr
www.symmetria.com

Symmetria
Εθνικής Αντιστάσεως 66
Χαλάνδρι 15231
T +30 210 6745555

Divani Apollon Palace & Thalasso
Αγίου Νικολάου 10
Βουλιαγμένη 16671
T +30 210 8911100

COPYRIGHT © 2022 Symmetria / Symmetria-Cosmetics

If you do not wish to receive any more Symmetria newsletters please click here.