13/04/2016

 

Ευεξία, απώλεια βάρους, αναζωογονημένο πρόσωπο, μυστικά ομορφιάς και ευ ζην, ενώ προετοιμαζόμαστε για το Πάσχα.

 
#DivineYou

Για ευεξία, αποτοξίνωση και άμεση απώλεια βάρους, εφαρμόστε το πρόγραμμα #DivineYou, απολαμβάνοντας ταυτόχρονα τη διαμονή στο εξαιρετικό ξενοδοχείο Divani Apollon Palace & Thalasso, πάντα με την υπογραφή της Symmetria.

  Pro-G-Diet

Δοκιμάστε τώρα την πρωτοποριακή Pro-G-Diet, μία άρτια επιστημονική μέθοδο διατροφής, που συνδυάζει διατροφή χαμηλού γλυκαιμικού δείκτη και επαρκή πρωτεϊνική πρόσληψη, ενώ παρέχει όλα τα απαραίτητα θρεπτικά συστατικά για την ιδανική λειτουργία του μεταβολισμού.

Happy Days

Απολαύστε την αγαπημένη σας θεραπεία με έκπτωση 35%, για μία μόνο ημέρα κάθε μήνα. Το ραντεβού μας είναι τη Δευτέρα 18 Απριλίου. Επιλέξτε τη θεραπεία που επιθυμείτε να πραγματοποιήσετε και κλείστε το ραντεβού σας τηλεφωνικά (τηλ. 210 674555) ή μέσω e-mail.

  Symmetria Soft Lift

Χαρίστε στο πρόσωπό σας νεανική όψη με μία tailor-made θεραπεία, που προσφέρει ολική αναδόμηση, χωρίς πόνο και ταλαιπωρία, μόλις σε μία εβδομάδα. Η διαδικασία περιλαμβάνει μέτρηση του όγκου, των αποστάσεων του προσώπου και εξατομικευμένη εκτίμηση κάθε περίπτωσης.

Διάκριση

Με το βραβείο της Ελληνικής Παιδιατρικής Εταιρείας βραβεύτηκε η Ειρήνη Χριστάκη, Κλινική Διαιτολόγος- Διατροφολόγος, MSc., PhDc. της Symmetria, για τη μελέτη που διεξάγει στο Νοσοκομείο Παίδων Αγ. Σοφία, με την επιστημονική ομάδα του διεθνώς διακεκριμένου Καθηγητή Γεώργιου Χρούσου. Τα αποτελέσματα της μελέτης παρουσίασε η ίδια στο 9ο Εντατικό Σεμινάριο Εφηβικής Ιατρικής στην Αθήνα, καθώς και στο παγκόσμιο συνέδριο ενδοκρινολογίας στη Βοστώνη ENDO2016.

  Tip of the week

Ο κουρκουμάς ή κιτρινόριζα, περιέχει τις κουρκουμίνες, φυσικές φαινόλες που του δίνουν το χαρακτηριστικό κίτρινο χρώμα του και επιπλέον έχουν ισχυρή αντιοξειδωτική δράση, που καταπολεμά τις ελεύθερες ρίζες. Ο κουρκουμάς έχει αντιφλεγμονώδεις, αντιμικροβιακές και αντικαρκινικές ιδιότητες, ενώ επίσης, συμβάλει στην προστασία του εγκεφάλου και την τόνωση της καρδιαγγειακής λειτουργίας.

 

E:info@symmetria.gr
www.symmetria.gr

Εθνικής Αντιστάσεως 66
Χαλάνδρι 15231
T +30 210 6745555

Αγίου Νικολάου 10
Βουλιαγμένη 16671
T +30 210 8911100

COPYRIGHT © 2022 Symmetria / Symmetria-Cosmetics

If you do not wish to receive any more Symmetria newsletters please click here.