12/09/2016

 

Υποδεχόμαστε το φθινόπωρο με διάθεση για ανανέωση και νέα αρχή! Η Symmetria σας προτείνει μια σειρά από πρωτοποριακές θεραπείες και σύγχρονες επιστημονικές μεθόδους για την ανανέωση του προσώπου και του σώματος, ειδικά σχεδιασμένες για τις δικές σας ανάγκες.

 
Ολική επαναφορά

Η απολέπιση και η βαθιά ενυδάτωση, είναι ό,τι χρειάζεται η επιδερμίδα για την αναδόμησή της μετά τις καλοκαιρινές διακοπές. Η θεραπεία Hydrafacial είναι η μόνη που προσφέρει ταυτόχρονα καθαρισμό, απολέπιση, ενυδάτωση, αντιοξειδωτική προστασία και βελτιώνει τις λεπτές γραμμές, χαρίζοντας στο πρόσωπο εντυπωσιακή όψη και αναζωογόνηση.

  Minimum Intervention – Maximum Effect

Για σύσφιξη, θρέψη και ενυδάτωση του δέρματος, εφαρμόζουμε την αυτόλογη μεσοθεραπεία Platelet Rich Plasma (PRP), που αξιοποιεί το πλάσμα του αίματος, το οποίο περιέχει πρωτεΐνες και ιχνοστοιχεία, απαραίτητα για την ανανέωση των κυττάρων. Επιπλέον, τα αιμοπετάλια απελευθερώνουν αυξητικούς παράγοντες, που προάγουν την παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης.

Ξανά σε φόρμα

Απαλλαγείτε από τα επιπλέον κιλά των διακοπών με την πρωτοποριακή Pro-G-Diet. Μία άρτια επιστημονική μέθοδο διατροφής, που συνδυάζει διατροφή χαμηλού γλυκαιμικού δείκτη και επαρκή πρωτεϊνική πρόσληψη, ενώ παρέχει όλα τα απαραίτητα θρεπτικά συστατικά για την ιδανική λειτουργία του μεταβολισμού.

  Botox Day

Οι ενέσιμες θεραπείες δίνουν θεαματικά αποτελέσματα στην εξάλειψη των ρυτίδων και την αναζωογόνηση του προσώπου. Επωφεληθείτε από τις προνομιακές τιμές των Botox Days της Symmetria. Επόμενο ραντεβού, τη Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου.

Νέος συνεργάτης στο τμήμα Διατροφής

Η επιστημονική ομάδα της Symmetria μεγαλώνει. Νέο μέλος της, ο κλινικός διαιτολόγος/ αθλητικός διατροφολόγος Ντάνιελ Καψής. Με σπουδές στο Oxford Brookes University και πιστοποίηση από το Βρετανικό φορέα αθλητικών διατροφολόγων SENr, έχει εργαστεί σε μεγάλες κλινικές καθώς και για τη γυναικεία ομάδα κωπηλασίας του Oxford University.

 
Tip of the week

Το σταφύλι, εξαιρετικά θρεπτικό και πλούσιο σε μεταλλικά άλατα και βιταμίνες, περιέχει επίσης ανθοκυανίνες και πολυφαινόλες, που εμποδίζουν τη δημιουργία ελεύθερων ριζών, ενισχύοντας έτσι την αντιγηραντική και καρδιοπροστατευτική δράση. Τα φλαβονοειδή που αφθονούν στο κόκκινο σταφύλι, μεταξύ άλλων, τονώνουν το δέρμα.

 

E:info@symmetria.gr
www.symmetria.gr

Εθνικής Αντιστάσεως 66
Χαλάνδρι 15231
T +30 210 6745555

Αγίου Νικολάου 10
Βουλιαγμένη 16671
T +30 210 8911100

COPYRIGHT © 2022 Symmetria / Symmetria-Cosmetics

If you do not wish to receive any more Symmetria newsletters please click here.