03/10/2016

 

Υποδεχόμαστε τον Οκτώβριο πιο ανανεωμένοι από ποτέ! Ακολουθήστε μας και ανακαλύψτε όσα χρειάζεστε και εσείς για πλήρη αναζωογόνηση και ευεξία. Καλό μήνα!

 
Το νέο site της Symmetria

Το www.symmetria.gr είναι ένα δυναμικό κανάλι επικοινωνίας με σύγχρονη εμφάνιση, από το οποίο μπορείτε να ενημερωθείτε εύκολα και γρήγορα για τις υπηρεσίες, τα προϊόντα και όλα τα νέα μας, μέσα από τον υπολογιστή, το tablet ή το κινητό σας. Επισκεφθείτε μας, πλοηγηθείτε, συμπληρώστε τη φόρμα συμμετοχής που θα βρείτε εδώ και κερδίστε -25% στη θεραπεία της επιλογής σας!

  Πρόγραμμα αποτοξίνωσης #Divineyou

Ανακαλύψτε το πρόγραμμα αναζωογόνησης και απώλειας βάρους #Divineyou που πραγματοποιείται από τη Symmetria σε συνεργασία με το Divani Apollon Palace & Thalasso. Προγραμματίστε από τώρα την καλύτερη απόδραση για το τριήμερο της 28ης Οκτωβρίου, χαρίζοντας στον εαυτό σας την απόλυτη ευεξία.

Botox Day

Για πλήρη αναζωογόνηση του προσώπου σας, αλλά και για να εξαλείψετε τις ρυτίδες, οι ενέσιμες θεραπείες αποτελούν την καλύτερη επιλογή. Επωφεληθείτε από τις προνομιακές τιμές των Botox Days της Symmetria. Επόμενο ραντεβού, την Τετάρτη 12 Οκτωβρίου.

  Γεια στα χέρια σας

Τα χέρια μας όχι μόνο κάνουν όλες τις δουλειές, αλλά είναι περισσότερο εκτεθειμένα στην ηλιακή ακτινοβολία, τις καιρικές συνθήκες, σε χημικές ουσίες, κλπ, εμφανίζοντας έτσι πιο νωρίς σημάδια γήρανσης. Η Symmetria δίνει τη λύση για την αισθητική αποκατάστασή τους, με θεραπείες laser, χημικό πίλινγκ και μεσοθεραπεία.

Σκανδιναβική διατροφή: η νέα τάση

Ο διαιτολόγος μας Ντάνιελ Καψής πιστοποιήθηκε πρόσφατα από το Πανεπιστήμιο της Κοπεγχάγης, αναφορικά με την εφαρμογή της πολύ ελπιδοφόρας new Nordic diet. Το νέο αυτό διατροφικό πρωτόκολλο, χρησιμοποιώντας σκανδιναβικά τρόφιμα ως βάση της τροφικής πυραμίδας, φαίνεται να βοηθάει στην άμεση ρύθμιση του βάρους, βελτιώνοντας ταυτόχρονα τη γλυκαιμική απόκριση, το λιπιδαιμικό προφίλ, την πίεση αίματος κ.α.

 
Tip of the week

Γνωρίζετε ότι είναι εξαιρετικά ωφέλιμο να καταναλώνουμε όχι μόνο το αβοκάντο, αλλά και το κουκούτσι του; Ο πυρήνας του περιέχει το 70% των αντιοξειδωτικών ουσιών του, οι οποίες εξουδετερώνουν τις ελεύθερες ρίζες και είναι πλούσιος σε φυτικές διαλυτές ίνες και πολυφαινόλες, έχοντας αντιγηραντική δράση και ενισχύοντας το ανοσοποιητικό σύστημα. Μπορούμε να το προσθέσουμε σε σάλτσες, smoothies, στο πρωινό μας, κ.α., αφού πρώτα καθαρίσουμε την εξωτερική φλοίδα και το πολτοποιήσουμε στο μπλέντερ.

 

E:info@symmetria.gr
www.symmetria.gr

Εθνικής Αντιστάσεως 66
Χαλάνδρι 15231
T +30 210 6745555

Αγίου Νικολάου 10
Βουλιαγμένη 16671
T +30 210 8911100

COPYRIGHT © 2022 Symmetria / Symmetria-Cosmetics

If you do not wish to receive any more Symmetria newsletters please click here.