01/06/2016

 

Υποδεχόμαστε το καλοκαίρι προετοιμάζοντας την επιδερμίδα για ένα υγιές μαύρισμα και φροντίζοντας να απαλλαγούμε από περιττά κιλά και κυτταρίτιδα. Καλό μήνα!

 
Βαθειά ενυδάτωση

Η θεραπεία Hydrafacial είναι η μόνη που συνδυάζει ταυτόχρονα καθαρισμό, απολέπιση, ενυδάτωση και αντιοξειδωτική προστασία, χαρίζοντας στο πρόσωπο εντυπωσιακή όψη και αναζωογόνηση. Βελτιώνει, επίσης, τις λεπτές γραμμές, καθαρίζει τους φραγμένους πόρους, ενυδατώνει βαθιά και επαναφέρει την ισορροπία στα λιπαρά ή με τάση ακμής δέρματα.

  Ξεκούραστο βλέμμα

Αποκτήστε νεανικό, λαμπερό βλέμμα και απαλλαγείτε από μαύρους κύκλους και λεπτές ρυτίδες με την ενέσιμη μεσοθεραπεία ματιών. Υαλουρονικό οξύ, βιταμίνες και αντιοξειδωτικά, βοηθούν στον αποχρωματισμό των μαύρων κύκλων και μειώνουν την κατακράτηση υγρών και τα οιδήματα.

minimum intervention – MAXIMUM EFFECTΤΜ

Για την αντιμετώπιση της κυτταρίτιδας, τη λύση δίνει η μη επεμβατική μέθοδος της ενέσιμης μεσοθεραπείας. Από την πρώτη κιόλας συνεδρία, η μέθοδος αυτή συσφίγγει και βελτιώνει την υφή του δέρματος του σώματος, χωρίς πόνο και ταλαιπωρία.

  Το νέο σας σώμα

Απαλλαγείτε από τοπικό πάχος και κυτταρίτιδα με τη μέθοδο Hypoxi, που δρα απευθείας στις προβληματικές περιοχές. Συνδυάζεται με εξατομικευμένο πρόγραμμα διατροφής. Πραγματοποιείται στους ανανεωμένους χώρους της Symmetria και στο Divani Apollon Palace & Thalasso.

Ήλιος & προστασία

Ο Νίκος Μεταξωτός, Πλαστικός Χειρουργός, Διδάκτωρ της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών και ιδρυτής του I LIVE FOR ME, γράφει στη Huffington Post για τα αποτελέσματα της αλόγιστης έκθεσης στον ήλιο και τη σημασία της αντηλιακής προστασίας.

 
Tip of the week

Το νερό είναι απαραίτητο για την ενυδάτωση του οργανισμού και συμβάλλει πολλαπλά στην υγεία μας. Για περισσότερη γεύση, φρεσκάδα και δροσιά, προσθέστε βότανα, φρούτα και λαχανικά, πετυχαίνοντας αύξηση του μεταβολισμού, ενέργεια και αποτοξίνωση. Σας περιμένουμε στη Symmetria, κάθε μέρα με διαφορετικές προτάσεις και συνδυασμούς.

 

E:info@symmetria.gr
www.symmetria.gr

Εθνικής Αντιστάσεως 66
Χαλάνδρι 15231
T +30 210 6745555

Αγίου Νικολάου 10
Βουλιαγμένη 16671
T +30 210 8911100

COPYRIGHT © 2022 Symmetria / Symmetria-Cosmetics

If you do not wish to receive any more Symmetria newsletters please click here.