Ιατρικός τουρισμός

συνεργαζόμενα
ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ

 

συνεργαζόμενα
ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ

 

συνεργαζόμενα
ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ

 
Divani Apollon Palace & Thalasso

Ο όμιλος ξενοδοχείων Διβάνη και το κέντρο υγείας και ομορφιάς Symmetria συνεργάζονται για την προσφορά επιλεγμένων υπηρεσιών προσώπου και σώματος της Symmetria στις υπηρεσίες του Divani Apollon Palace & Thalasso στην Αθηναϊκή Ριβιέρα.  

Πιο συγκεκριμένα, οι υπηρεσίες περιποίησης προσώπου και σώματος που προσφέρονται στο Spa του ξενοδοχείου Divani Apollon Palace & Thalasso εμπλουτίζονται με δημοφιλείς μη επεμβατικές θεραπείες του κέντρου Symmetria, όπως Hydrafacial, μικροδερμοαπόξεση με διαμάντια, θεραπεία με κολλαγόνο και υαλουρονικό οξύ, θεραπείες σώματος με την τεχνολογία Hypoxi, i-Lipo για απώλεια τοπικού λίπους, κ.α. 

 

Παράλληλα, σχεδιάζονται εξειδικευμένα προγράμματα αποτοξίνωσης και απώλειας βάρους (boot camp / detox programmes) διάρκειας τριών, πέντε ή επτά ημερών. Tα wellness boot camps είναι σχεδιασμένα για να προσφέρουν ένα αποτελεσματικό πρόγραμμα αποτοξίνωσης και απώλειας βάρους, ενώ παράλληλα, αποτελούν ένα διάλλειμα μακριά από τους έντονους ρυθμούς και το στρες της καθημερινότητας.

Στο πλαίσιο αυτό, η διατροφολογική ομάδα του κέντρου Symmetria, σε συνεργασία με τον chef του ξενοδοχείου Divani Apollon Palace & Thalasso, δημιουργούν και προτείνουν ειδικό μενού χαμηλής θερμιδικής αξίας, που συμβάλλει στην αποτοξίνωση, απώλεια βάρους και λίπους, ενώ ενισχύει τα αποτελέσματα της παραμονής των επισκεπτών στο boot camp.   


#Divineyou


Πρόκειται για ένα τριήμερο πρόγραμμα αποτοξίνωσης και απώλειας βάρους, ειδικά σχεδιασμένο για ενίσχυση του μεταβολισμού, αποτοξίνωση και επίτευξη πνευματικής υγείας και ευεξίας. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει:
 

-Διαμονή τριών ημερών στο πολυτελές ξενοδοχείο Divani Apollon Palace & Thalasso.

-Συμβουλευτική συνεδρία με διατροφολόγο και tailor made πρόγραμμα διατροφής με στόχο την αποτοξίνωση. 

-Πρόγραμμα θεραπειών αναζωογόνησης και ευεξίας στο Spa του ξενοδοχείου.


Κατεβάστε εδώ το έντυπο του #Divineyou 

Εγγραφή στο Newsletter μας
Σχεδιασμός & Κατασκευή: Noetik
Brand development by www.afilltd.com