Μη επεμβατικές θεραπείες προσώπου
ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ ΠΡΟΣΩΠΟΥ - ΜΕΝΟΥ
ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ ΠΡΟΣΩΠΟΥ
 

3 Steps SYMMETRIA
Non Surgical Lifting

 

3 Steps SYMMETRIA
Non Surgical Lifting

 

3 Steps SYMMETRIA
Non Surgical Lifting

ΔΙΑΡΚΕΙΑ : 45' - 60'
ΠΟΝΟΣ : Όχι
ΑΜΕΣΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ : Ναι
ΕΚΘΕΣΗ ΣΤΟΝ ΗΛΙΟ : Όχι τις πρώτες μέρες
3 Steps SYMMETRIA Non Surgical Lifting

Στην εποχή μας οι λιγότερο επεμβατικές μέθοδοι, με ελάχιστο χρόνο αποθεραπείας και το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα, είναι οι πλέον δημοφιλείς. Στο πλαίσιο αυτό και ακολουθώντας τη φιλοσοφία μας “Minimum Intervention, Maximum EffectTM”, εφαρμόζουμε το 3 Steps SYMMETRIA Non Surgical Lifting, ένα συνδυασμό ελάχιστα επεμβατικών θεραπειών που διορθώνουν γρήγορα, αποτελεσματικά και ανώδυνα τα σημάδια του χρόνου και χαρίζουν ένα πλήρως ανανεωμένο πρόσωπο.

Πώς εφαρμόζεται

Η θεραπεία εφαρμόζεται σε τρία στάδια.

Στάδιο 1ο: Lifting προσώπου χωρίς χειρουργείο με νήματα PDO και ενέσιμη θεραπεία για τις ρυτίδες έκφρασης.

Το lifting με τη χρήση νημάτων PDO είναι μία πρωτοποριακή, μη επεμβατική μέθοδος αναζωογόνησης, ανόρθωσης και σύσφιξης του δέρματος του προσώπου με απορροφήσιμα νήματα. Βασικά πλεονεκτήματα, τα εντυπωσιακά αποτελέσματα, η ανώδυνη, αναίμακτη, χωρίς τομές διαδικασία και η άμεση επιστροφή στις καθημερινές δραστηριότητες.  Τα νήματα εισάγονται στο χόριο του δέρματος με τη χρήση λεπτής ατραυματικής βελόνας και δημιουργούν ένα εσωτερικό πλέγμα. Προκαλούν έτσι φλεγμονώδη αντίδραση, επιτυγχάνοντας αγγειογένεση, παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης, με αποτέλεσμα τη μείωση των επιφανειακών ρυτίδων και τη σύσφιξη του δέρματος. 
Στη συνέχεια, γίνεται έγχυση ενός πρωτεϊνικού συμπλόκου, της βοτουλινικής τοξίνης ή αλλιώς Botox, που εξαλείφει τις ρυτίδες έκφρασης στο μέτωπο, το μεσόφρυο και γύρω από τα μάτια. Η δραστική ουσία εγχέεται ενδομυϊκά µε τη βοήθεια µιας πολύ λεπτής βελόνας. Η διαδικασία είναι σχεδόν ανώδυνη.

Στάδιο 2ο: Αυτόλογη μεσοθεραπεία (PRP)

Μετά από δεκαπέντε ημέρες εφαρμόζεται η αυτόλογη μεσοθεραπεία, που αξιοποιεί το πλάσμα του αίματος, πλούσιο σε πρωτεΐνες και ιχνοστοιχεία, χαρίζοντας σύσφιξη, θρέψη και ενυδάτωση στο δέρμα. Επιπλέον, τα αιμοπετάλια απελευθερώνουν αυξητικούς παράγοντες, που προάγουν την παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης. Πρόκειται για μία φυσική θεραπεία για λάμψη και ανανέωση του προσώπου, που ενυδατώνει και «σβήνει» τις ρυτίδες με ενεργά συστατικά που προέρχονται από τον ίδιο τον οργανισμό σας.

Στάδιο 3ο: Ενέσιμο υαλουρονικό οξύ

Δύο εβδομάδες αργότερα ακολουθεί θεραπεία με την εφαρμογή του φυσικού αυτού συστατικού του δέρματος, το οποίο αποκαθιστά τη χαλάρωση και το χαμένο όγκο του προσώπου, μειώνει τις ρυτίδες, βελτιώνει το σχήμα των χειλιών, ενυδατώνει και συσφίγγει το δέρμα, με ασφάλεια και αποτελεσματικότητα.

Χρήσιμες πληροφορίες

Το lifting με τη χρήση νημάτων PDO είναι μέθοδος ανώδυνη, αναίμακτη και χωρίς τομές. Μπορείτε να επιστρέψετε άμεσα στις δραστηριότητές σας, με μόνη σύσταση την αποφυγή έντονης άσκησης τα πρώτα εικοσιτετράωρα. Το αποτέλεσμα είναι ορατό αμέσως μετά τη διαδικασία και βελτιώνεται έως και τρεις μήνες μετά, καθώς συνεχίζεται η παραγωγή κολλαγόνου, ενώ διατηρείται για περίπου δώδεκα με δεκαοκτώ μήνες.
Η ενέσιμη θεραπεία για τις ρυτίδες έκφρασης είναι σχεδόν ανώδυνη. Οι µύες χρειάζονται 3-4 ηµέρες για να ηρεµήσουν και να φύγουν οι υπερκείμενες ρυτίδες. Το αποτέλεσµα φτάνει στο καλύτερό του σηµείο µετά την πρώτη εβδομάδα και διατηρείται για 4-6 µήνες.
Στην αυτόλογη μεσοθεραπεία ο γιατρός λαμβάνει μικρή ποσότητα αίματος από περιφερική φλέβα που φυγοκεντρείται σε εξειδικευμένο μηχάνημα για το διαχωρισμό του αίματος στα βασικά συστατικά του. Από αυτά χρησιμοποιείται το πλάσμα με τους αυξητικούς παράγοντες που περιέχονται στα αιμοπετάλια. Το ενέσιμο υαλουρονικό οξύ αποτελεί μία ασφαλή, γρήγορη και αποτελεσματική θεραπεία για να απαλλαγείτε από τις βαθιές ρυτίδες. Βασικό πλεονέκτημα της θεραπείας, είναι η φυσικότητα του αποτελέσματος.

Το 3 Steps SYMMETRIA Non Surgical Lifting απευθύνεται σε άτομα με εμφανείς τις πρώτες συνέπειες της φωτογήρανσης, ήπια χαλάρωση και επιφανειακές λεπτές ρυτίδες. Προσφέρει άμεση αναζωογόνηση του προσώπου, σύσφιξη, ανόρθωση και «σβήσιμο» των ρυτίδων.
ΔΙΑΡΚΕΙΑ : 45' - 60'
ΠΟΝΟΣ : Όχι
ΑΜΕΣΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ : Ναι
ΕΚΘΕΣΗ ΣΤΟΝ ΗΛΙΟ : Όχι τις πρώτες μέρες
Κλείστε το ραντεβού σας με ένα κλικΣυμπληρώστε τα στοιχεία σας


Έχετε δοκιμάσει να κλείσετε το ραντεβού σας μέσω της νέας μας εφαρμογής;
ΑΘΗΝΑ

Εθνικής Αντιστάσεως 66
Χαλάνδρι, 15231 Αθήνα

T +30 210 6745555

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΧΑΡΤΗ
ANTIBES
Dr. Henry Delmar - Clinique Science & beauté

90, boulevard Francis Meilland
France
T +33 (0) 4 93 330 330

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΧΑΡΤΗ
ΒΑΡΚΕΛΩΝΗ
INSTITUTO JAVIER DE BENITO

Av. Diagonal 490, 1º 1ª
Barcelona, Spain

T +34 93 253 0282

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΧΑΡΤΗ
ΛΟΝΔΙΝΟ
ΔΡ. ΑΝΤΖΕΛΙΚΑ ΚΑΒΟΥΝΗ

129 Harley Street,
London, W1G 6BA

T +44 20 7486 9040

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΧΑΡΤΗ
ΜΠΑΧΡΕΪΝ

Tubli, Avenue 13, Road 7307, 
Block 711, Building 55 Tubli 373, Bahrain

T +973 17830730

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΧΑΡΤΗ
ΣΑΟΥΔΙΚΗ ΑΡΑΒΙΑ

Abdulraman Aldakhil St. Unit No. 4705,
6727-34226 Al Khobar, Saudi Arabia

T +966 138999926 

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΧΑΡΤΗ
DIVANI APOLLON PALACE & THALASSO

Αγίου Νικολάου 10,
Βουλιαγμένη 166 71, Αθήνα

T+30 210 8911100

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΧΑΡΤΗ
ΖΥΡΙΧΗ

Rennweg 15
8001 Zürich
Switzerland
T +41 (0) 44 576 94 54

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΧΑΡΤΗ
Εγγραφή στο Newsletter μας
Σχεδιασμός & Κατασκευή: Noetik
Brand development by www.afilltd.com