FACE PROTOCOLS
NEW
107
FACE PROTOCOL
W
PDO
Thread Lift PDO
Lifting με νήματα PDO
NEW
107
FACE PROTOCOL
W
PDO
Thread Lift PDO
Lifting με νήματα PDO
NEW
107
FACE PROTOCOL
W
PDO
Thread Lift PDO
Lifting με νήματα PDO
Lifting προσώπου χωρίς χειρουργείο με νήματα PDO

Πρωτοποριακή, μη επεμβατική μέθοδος αναζωογόνησης, ανόρθωσης και σύσφιξης του δέρματος του προσώπου με με απορροφήσιμα νήματα. Βασικά πλεονεκτήματα, τα εντυπωσιακά αποτελέσματα, η ανώδυνη, αναίμακτη, χωρίς τομές διαδικασία και η άμεση επιστροφή στις καθημερινές δραστηριότητες.

ΔΙΑΡΚΕΙΑ : 30'
ΧΡΗΣΗ ΝΗΜΑΤΩΝ : Ναι
ΑΜΕΣΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ : Ναι
ΑΣΚΗΣΗ : Μετά από 3 μέρες

Μία πρωτοποριακή, μη επεμβατική μέθοδος αναζωογόνησης, ανόρθωσης και σύσφιξης του δέρματος του προσώπου, με τη χρήση απορροφήσιμων νημάτων. Βασικά πλεονεκτήματα της θεραπείας είναι τα εντυπωσιακά αποτελέσματα, η ανώδυνη, αναίμακτη, χωρίς τομές διαδικασία και η άμεση επιστροφή στις καθημερινές δραστηριότητες.

Πώς εφαρμόζεται;

Αρχικά ο γιατρός προσδιορίζει τα σημεία από όπου θα περάσει τα νήματα. Αυτά εισάγονται στο χόριο του δέρματος, κάτω από την επιδερμίδα, σε συγκεκριμένο βάθος και με συγκεκριμένη κατεύθυνση, με τη χρήση λεπτής ατραυματικής βελόνας. Το χόριο αποτελείται κυρίως από ίνες συνδετικού ιστού και είναι υπεύθυνο για τη θρέψη και στήριξη της επιδερμίδας. Περιέχει απαραίτητα συστατικά του δέρματος (υαλουρονικό οξύ, κολλαγόνο και ελαστίνη), υπεύθυνα για τη δομή και την ελαστικότητα του δέρματος. Τα απορροφήσιμα νήματα PDO (πολυδιαξονόνη) δημιουργούν ένα εσωτερικό πλέγμα μέσα στο δέρμα και προκαλούν φλεγμονώδη αντίδραση, προσελκύοντας αιμοπετάλια και ουδετερόφιλα, τα οποία ενεργοποιούν τους ινοβλάστες και τα μονοκύτταρα. Έτσι, επιτυγχάνεται αγγειογένεση και παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης. Παράλληλα, ο μηχανισμός άμυνας του δέρματος αντιλαμβάνεται τη διαδικασία της εισαγωγής του νήματος ως τραυματισμό και αμέσως διεγείρει διεργασίες επούλωσης, που οδηγούν σε φυσική κολλαγονογένεση, με αποτέλεσμα τη μείωση των επιφανειακών ρυτίδων και τη σύσφιξη του δέρματος, ενισχύοντας το αποτέλεσμα της θεραπείας. 

Χρήσιμες πληροφορίες

Η μέθοδος είναι ανώδυνη, αναίμακτη και χωρίς τομές. To EasyLift δεν αντικαθιστά το χειρουργικό lifting, αλλά αποτελεί μια πολύ καλή εναλλακτική λύση για άτομα που έχουν ήπια χαλάρωση και δεν επιθυμούν να υποβληθούν σε χειρουργική επέμβαση. Μετά τη θεραπεία μπορεί να παρατηρηθεί ήπιο οίδημα και σπάνια κάποια εκχύμωση, που υποχωρεί σταδιακά τα επόμενα εικοσιτετράωρα. Ενδεχομένως να υπάρχει ευαισθησία στην περιοχή τις επόμενες ημέρες. Μπορείτε να επιστρέψετε στις δραστηριότητες σας μετά το τέλος της θεραπείας, με μόνη σύσταση την αποφυγή έντονης άσκησης τα πρώτα εικοσιτετράωρα. Το αποτέλεσμα είναι ορατό αμέσως μετά τη διαδικασία και βελτιώνεται έως και τρεις μήνες μετά, καθώς συνεχίζεται η παραγωγή κολλαγόνου, ενώ διατηρείται για περίπου δώδεκα με δεκαοκτώ μήνες. To EasyLift  μπορεί να χρησιμοποιηθεί, επίσης, για τη βελτίωση του οβάλ του προσώπου, τη διόρθωση των ρινοπαρειακών ρυτίδων, την τόνωση των ζυγωματικών, καθώς και στην περιοχή του λαιμού. Η εφαρμογή τους έχει μεγάλη επιτυχία και σε άλλες περιοχές του σώματος όπου χρειάζεται σύσφιξη και ανόρθωση, όπως στα μπράτσα, την κοιλιά, τα γόνατα, το εσωτερικό των μηρών και τους γλουτούς. To EasyLift μπορεί να συνδυαστεί με laser ή ενέσιμη μεσοθεραπεία για μέγιστο αποτέλεσμα, ενώ δεκαπέντε ημέρες μετά την εφαρμογή των νημάτων μπορεί να πραγματοποιηθεί οποιαδήποτε άλλη θεραπεία.

ΔΙΑΡΚΕΙΑ : 30'
ΧΡΗΣΗ ΝΗΜΑΤΩΝ : Ναι
ΑΜΕΣΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ : Ναι
ΑΣΚΗΣΗ : Μετά από 3 μέρες
Η θεραπεία απευθύνεται σε άτομα με εμφανείς τις πρώτες συνέπειες της φωτογήρανσης, ήπια χαλάρωση και επιφανειακές λεπτές ρυτίδες. Το υλικό που παρασκευάζονται τα νήματα PDO είναι απολύτως βιοσυμβατό, βιοδιασπώμενο και απορροφάται πλήρως από τον οργανισμό, χωρίς να αφήνει ίχνη πίσω του.
Θέλω να μάθω περισσότερα+30 210 6745555
contact@symmetria.com
Αποδέχομαι τους Όρους χρήσης του ιστότοπου.  
Κλείστε το ραντεβού σας με ένα κλικ
Η είσοδος στη SYMMETRIA επιτρέπεται μόνο με πιστοποιητικό εμβολιασμού ή νόσησης, καθώς και με PCR test 72 ωρών ή rapid test 24 ωρών.
 
Πληροφορίες ραντεβούΣυμπληρώστε τα στοιχεία σας

BACK TO TOP
Brand development by www.afilltd.com
Designed & developed by Noetik