Αδυνάτισμα & διατροφή στη Symmetria

ΧΟΡΤΟΦΑΓΙΚΗ
ΔΙΑΤΡΟΦΗ

 

ΧΟΡΤΟΦΑΓΙΚΗ
ΔΙΑΤΡΟΦΗ

 

ΧΟΡΤΟΦΑΓΙΚΗ
ΔΙΑΤΡΟΦΗ

 

Η χορτοφαγία ή αλλιώς veganism είναι ένα κίνημα το οποίο αποκτά ολοένα και περισσότερους οπαδούς τα τελευταία χρόνια. Η αυστηρή χορτοφαγία πέρα από τις κοινωνικές της προεκτάσεις, έχει ιδιαίτερες απαιτήσεις όσον αφορά τις επιλογές τροφών, καθώς το βασικό της χαρακτηριστικό είναι η παντελής αποφυγή κατανάλωσης προϊόντων ζωικής προέλευσης. Στην ερώτηση αν η χορτοφαγία είναι υγιεινή, η απάντηση που έχουμε σαν Symmetria είναι «εξαρτάται». Μία διατροφή βασισμένη αποκλειστικά σε πατατάκια, τυπικά είναι vegan, αλλά σε καμία περίπτωση δεν είναι υγιεινή. Από την άλλη, πρόσφατες μελέτες έδειξαν ότι η αυστηρή χορτοφαγία συνδέεται με αρκετά οφέλη στην υγεία, όπως αυξημένη πρόσληψη βιταμίνης C και φυτικών ινών, μειωμένη πρόσληψη κεκορεσμένων λιπών και χαμηλότερο ΔΜΣ σε σχέση με πληθυσμούς που ακολουθούν κρεατοφαγική διατροφή.

Στη Symmetria έχουμε διαμορφώσει ειδικά δομημένα διατροφικά προγράμματα τα οποία μπορούν να αποδώσουν όλα τα απαραίτητα θρεπτικά συστατικά για την πρόληψη και προαγωγή της υγείας σας.

Τα προγράμματα χορτοφαγικής διατροφής βασίζονται σε συνδυασμούς τροφίμων, παρέχοντας υψηλής βιολογικής αξίας θρεπτικά συστατικά, καθώς δίνουν έμφαση σε πιθανές ανεπάρκειες που έχουν συνδεθεί με τη χορτοφαγία.
Εγγραφή στο Newsletter μας
Σχεδιασμός & Κατασκευή: Noetik
Brand development by www.afilltd.com