Αδυνάτισμα & διατροφή στη Symmetria

ΛΙΠΟΜΕΤΡΗΣΗ ΜΕ
βιοηλεκτρική εμπέδηση

 

ΛΙΠΟΜΕΤΡΗΣΗ ΜΕ
βιοηλεκτρική εμπέδηση

 

ΛΙΠΟΜΕΤΡΗΣΗ ΜΕ
βιοηλεκτρική εμπέδηση

 

Στην πλούσια υλικοτεχνική της υποδομή, η SYMMETRIA κατέχει και την Tanita BC-418 MA, που αποτελεί μία από τις πιο κοινώς χρησιμοποιούμενες τεχνικές αξιολόγησης σύστασης σώματος σε κλινικό επίπεδο. Η τεχνολογία που χρησιμοποιείται ονομάζεται βιοηλεκτρική εμπέδηση.

Κατά την εφαρμογή της συγκεκριμένης μέτρησης, το σώμα δημιουργεί ένα κλειστό κύκλωμα όπου ένα χαμηλής έντασης εναλλασσόμενο ρεύμα περνάει μέσα από το σώμα. Το νερό που βρίσκεται μέσα στο μυϊκό μας σύστημα αποτελεί καλό αγωγό του ρεύματος, σε αντίθεση με το λίπος, το οποίο είναι κακός αγωγός.

Έτσι, αυτή η αντίσταση εισάγεται σε ειδικά διαμορφωμένες εξισώσεις, δίνοντας ένα τελικό ποσοστό λίπους, μυϊκότητας, υγρών σώματος, βασικό μεταβολισμό, καθώς και άλλα στοιχεία. Η μέθοδος εφαρμόζεται γρήγορα, εύκολα, ανώδυνα και πάνω από όλα, έχει μία παγκοσμίως αναγνωρισμένη εγκυρότητα και επαναληψιμότητα.

Πλεονέκτημα της συγκεκριμένης μεθόδου αποτελεί η τμηματική ανάλυση, η οποία μας επιτρέπει να αξιολογήσουμε κάθε σημείο του σώματος χωριστά, βλέποντας την πρόοδο ακόμα και στα πιο επίμονα σημεία.
Εγγραφή στο Newsletter μας
Σχεδιασμός & Κατασκευή: Noetik
Brand development by www.afilltd.com