Αδυνάτισμα & διατροφή στη Symmetria

ΛΙΠΟΜΕΤΡΗΣΗ ΜΕ
υπέρυθρη ενέργεια 

 

ΛΙΠΟΜΕΤΡΗΣΗ ΜΕ
υπέρυθρη ενέργεια 

 

ΛΙΠΟΜΕΤΡΗΣΗ ΜΕ
υπέρυθρη ενέργεια 

 

Το λίπος αποτελεί βασικό και απαραίτητο συστατικό του ανθρώπινου οργανισμού, καθώς λειτουργεί ως σημαντική αποθήκη ενέργειας. Ωστόσο, όταν το ποσοστό του είναι μεγαλύτερο του φυσιολογικού, ειδικά στην περιοχή της κοιλιάς, εκτός από αισθητικό πρόβλημα, μπορεί να επιφέρει επικίνδυνες επιπτώσεις στην και εκδήλωση νόσων όπως παχυσαρκία, καρδιαγγειακά ή αναπνευστικά προβλήματα, κλπ.

Με τη μέθοδο της λιπομέτρησης μπορούμε να μάθουμε ακριβώς το ποσοστό λίπους που υπάρχει στο σώμα μας. Η λιπομέτρηση με υπέρυθρη ακτίνα αποτελεί μία από τις πλέον αξιόπιστες τεχνικές για την αξιολόγηση του σωματικού λίπους. Η διαδικασία περιλαμβάνει την τοποθέτηση ειδικής συσκευής εκπομπής της υπέρυθρης ενέργειας στην περιοχή του βραχίονα του εξεταζομένου. Μέσω ειδικών παραμέτρων εκτιμάται σε λίγα μόλις λεπτά το ακριβές σωματικό λίπος, η ποσοστιαία σύσταση σε υγρά του σώματος και η μυϊκή μάζα του εξεταζομένου.

Η λιπομέτρηση με υπέρυθρη ενέργεια αποτελεί μία σύγχρονη και αξιόπιστη μέθοδο υπολογισμού σύστασης σώματος, ιδιαίτερα απλή και γρήγορη.
Εγγραφή στο Newsletter μας
Σχεδιασμός & Κατασκευή: Noetik
Brand development by www.afilltd.com