Αδυνάτισμα & διατροφή στη Symmetria

DIET
coaching

 

DIET
coaching

 

DIET
coaching

 

Τα τελευταία χρόνια παρατηρείται μία ραγδαία αύξηση της παχυσαρκίας στις σύγχρονες κοινωνίες, ενώ δυστυχώς, η Ελλάδα βρίσκεται στην πρώτη θέση παγκοσμίως στην παιδική παχυσαρκία. Ανάμεσα στις κυριότερες επιπλοκές της, είναι ο σακχαρώδης διαβήτης τύπου 2, ο καρκίνος και οι καρδιακές παθήσεις. Σήμερα, στις περισσότερες αναπτυγμένες κοινωνίες 1 στους 3 ενήλικες είναι παχύσαρκοι, ποσοστά που ισχύουν και για τα παιδιά σχολικής και προσχολικής ηλικίας.

Με βάση όλα τα παραπάνω, η Symmetria δημιούργησε ένα πρωτοποριακό πρόγραμμα, με σκοπό να λύσει οριστικά τα προβλήματα διαχείρισης βάρους, να βελτιώσει αισθητά το επίπεδο ευεξίας και να επιφέρει μία εν γένει κατάσταση απόλυτης υγείας. Η επιστημονική ομάδα της Symmetria προτείνει μία νέα, ολιστική προσέγγιση, χρησιμοποιώντας τα πιο σύγχρονα δεδομένα από το χώρο της ιατρικής, της διαιτολογίας, της βιοχημείας, του αθλητισμού και όχι μόνο. Μέσα από τα νέα μας προγράμματα diet coaching θα έχετε ένα πλήρες πακέτο παρακολούθησης από τον ειδικό παθολόγο και τον κλινικό διαιτολόγο της Symmetria. Έτσι, έχετε τη δυνατότητα μίας πλήρους παρακολούθησης υγείας, χωρίς να χρειάζεται να απευθύνεστε σε πολλαπλούς λειτουργούς υγείας.

Οι συναντήσεις πραγματοποιούνται σε ειδικά διαμορφωμένους χώρους, επιτρέποντας την αλληλεπίδραση ενδιαφερόμενου, ιατρού και διαιτολόγου, με αποτέλεσμα μία tailor-made προσέγγιση.  Στα πρώτα ραντεβού σας, ο ειδικός παθολόγος πραγματοποιεί έναν πλήρη ιατρικό έλεγχο, αξιολόγηση βιοχημικών και αιματολογικών εξετάσεων, ενώ σε ορισμένες περιπτώσεις δύναται να ζητήσει επιπλέον εξετάσεις. Στη συνέχεια, ο διαιτολόγος θα προχωρήσει σε μετρήσεις μεταβολισμού, σύστασης σώματος και σε συνεργασία με τον ιατρό, αποφασίζεται η πλέον κατάλληλη διατροφική προσέγγιση.

Αν επιθυμείτε μία αποτελεσματική αλλαγή του εαυτού σας προς το καλύτερο, εισάγοντας νέες γευστικές συνταγές στην καθημερινότητά σας και ρυθμίζοντας μόνιμα το βάρος σας, επικοινωνήστε μαζί μας για να ξεκινήσετε το δικό σας diet coaching πρόγραμμα.
Εγγραφή στο Newsletter μας
Σχεδιασμός & Κατασκευή: Noetik
Brand development by www.afilltd.com