Αδυνάτισμα & διατροφή στη Symmetria

ΜΕΤΡΗΣΗ ΜΕΤΑΒΟΛΙΣΜΟΥ
Breezing

 

ΜΕΤΡΗΣΗ ΜΕΤΑΒΟΛΙΣΜΟΥ
Breezing

 

ΜΕΤΡΗΣΗ ΜΕΤΑΒΟΛΙΣΜΟΥ
Breezing

 

Η SYMMETRIA, με βασικό γνώμονα την παροχή εξατομικευμένων διατροφικών αγωγών, εντάσσει στις υπηρεσίες της το μετρητή βασικού μεταβολισμού Breezing.

Το σωματικό βάρος απασχολεί όλο και μεγαλύτερο μέρος του πληθυσμού, με αποτέλεσμα να γίνεται ολοένα πιο γνωστή η αρχή της θερμιδικής ισορροπίας ή ανισορροπίας. Υπολογίζοντας, δηλαδή, τις θερμιδικές μας ανάγκες και μετρώντας την ενεργειακή πρόσληψη, μπορούμε να γνωρίζουμε αν βρισκόμαστε σε ενεργειακό έλλειμμα, πλεόνασμα ή ισορροπία. Ο υπολογισμός των προσλαμβανόμενων θερμίδων αποτελεί μία διαδικασία που με τη χρήση έντυπων θερμιδομετρητών, ειδικών εφαρμογών και άλλων μέσων, χρήζει κοινής αποδοχής. Ο πραγματικός καθορισμός των ενεργειακών μας αναγκών, όμως, αποτελεί μία διαφορετική ιστορία. Πιο συγκεκριμένα, παράγοντες όπως ο βασικός μεταβολισμός και η δραστηριότητα υπολογίζονται στην πλειονότητα των περιπτώσεων με γενικές εξισώσεις. Το πρόβλημα σε αυτές τις περιπτώσεις, έχει να κάνει με το γεγονός ότι οι εξισώσεις δεν μπορούν να συνυπολογίσουν τις σημαντικές και υπάρχουσες διαφοροποιήσεις που συναντούμε από άνθρωπο σε άνθρωπο.

Ο μετρητής βασικού μεταβολισμού Breezing είναι το πρώτο μηχάνημα παγκοσμίως που μπορεί να συγχρονιστεί με έξυπνες συσκευές (smart phones και tablets) μέσω Bluetooth και να παρέχει αξιόπιστα αποτελέσματα εύκολα και γρήγορα. Αξιολογεί τον όγκο του εισπνεόμενου οξυγόνου και του εμπνεόμενου διοξειδίου του άνθρακα, χρησιμοποιώντας τη μεθοδολογία της έμμεσης θερμιδομετρίας, που αποτελεί χρυσή σταθερά του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας (WHO), του American College of Sports Medicine, Academy of Nutrition and Dietetics και άλλων οργανισμών. 

Από τη συγκεκριμένη τεχνολογία μπορούν να επωφεληθούν όλοι, ιδιαίτερα δε, αθλητές, άτομα που επιθυμούν απώλεια ή αύξηση βάρους, εγκυμονούσες, κλπ. Αν νιώθετε ότι η άσκηση και η διατροφή σας δεν αποδίδει τα αναμενόμενα αποτελέσματα ή θέλετε να παρακολουθείτε την πορεία του μεταβολισμού σας στην πάροδο του χρόνου, ο μετρητής βασικού μεταβολισμού Breezing θα σας βοηθήσει να πετύχετε το στόχο σας.
Εγγραφή στο Newsletter μας
Σχεδιασμός & Κατασκευή: Noetik
Brand development by www.afilltd.com