ΠΙΣΩ ΣΤΗ ΛΙΣΤΑ
Πώς θα απαλλαγείτε από το λίπος στην κοιλιά

«Πώς θα κάψω το λίπος στην κοιλιά;». Αυτό είναι σίγουρα ένα ερώτημα που απασχολεί πολλούς άνδρες, καθώς το λίπος που συσσωρεύεται στην περιοχή αυτή, δυστυχώς δεν φεύγει εύκολα.

Η περιοχή της κοιλιάς είναι το πρώτο σημείο για τους άνδρες όπου φαίνονται τα επιπλέον κιλά. Αυτό οφείλεται αφενός στην κατανάλωση τροφίμων με υψηλή περιεκτικότητα σε ζάχαρη και αλκοόλ -μεταξύ άλλων- και αφετέρου στα χαμηλά επίπεδα τετοστερόνης που παρατηρούνται όσο περνάνε τα χρόνια.

Η αυξημένη περίμετρος μέσης δεν είναι απλώς ένα αισθητικό πρόβλημα, αλλά και θέμα υγείας, καθώς σχετίζεται με αυξημένο κίνδυνο για καρδιαγγειακά νοσήματα και διαβήτη τύπου 2.

Για να απαλλαγείτε από το περιττό λίπος στην κοιλιά, λοιπόν, θα πρέπει να ακολουθήσετε ένα πρόγραμμα ισορροπημένης, υγιεινής διατροφής, με ελεγχόμενη πρόσληψη θερμίδων και μία σωματική δραστηριότητα για τουλάχιστον μισή ώρα την ημέρα.

Σύμφωνα με σχετικές έρευνες, η αερόβια άσκηση είναι απαραίτητη, καθώς επιτυγχάνει μεγαλύτερη μείωση σπλαχνικού λίπους και σημαντική μείωση συνολικού κοιλιακού λίπους, σε συνδυασμό με ασκήσεις αντίστασης.

Το τρέξιμο, το τζόκινγκ ή το γρήγορο περπάτημα, 4-5 φορές την εβδομάδα, θα σας βοηθήσει σημαντικά. Τώρα το καλοκαίρι, μπορείτε να επιλέξετε και την κολύμβηση.

Να θυμάστε ότι οι κοιλιακοί είναι από τις πιο δύσκολες περιοχές στην εκγύμναση, καθώς εκεί τείνει να συσσωρεύεται το περισσότερο λίπος. Για την περιοχή της κοιλιάς, λοιπόν, η SYMMETRIA προτείνει τη νευρομυϊκή ηλεκτρική διέγερση, μία πρωτοποριακή τεχνολογία που επιτυγχάνει μέγιστη τόνωση των μυϊκών ομάδων της περιοχής και συμβάλλει στη σφριγηλότητα του δέρματος, αφού συνδυάζει τη δράση τριών διαφορετικών μορφών ενέργειας.

 

BACK TO TOP
Brand development by www.afilltd.com
Designed & developed by Noetik