ΠΙΣΩ ΣΤΗ ΛΙΣΤΑ
Αποτρίχωση: ανδρική υπόθεση

Το αρσενικό πρότυπο κάλλους μπορεί να δικαιολογήσει ελαφρύ τρίχωμα σε ένα γυμνασμένο κορμί. Όταν όμως η τριχοφυΐα ξεπερνά το μέτρο, τότε αποτελεί μείζον πρόβλημα για τους άνδρες. Δεν είναι λίγοι εκείνοι που υποφέρουν από υπερτρίχωση, ειδικά στο στέρνο, στα μπράτσα, στους ώμους ή στην πλάτη.

Υπάρχουν πολλοί τρόποι να απαλλαγεί κανείς από την τριχοφυΐα, αλλά η πιο δημοφιλής και αποτελεσματική μέθοδος θεωρείται η χρήση laser, που βασίζεται στη χρήση μονοχρωματικού φωτός, το οποίο προσπίπτει στο δέρμα και απορροφάται από τη μελανίνη του στελέχους και του βολβού της τρίχας, καταστρέφοντας επιλεκτικά μόνο αυτή. Κατά τη διάρκεια της διαδικασίας δεν υπάρχει πόνος, παρά μόνο μία αίσθηση τσιμπήματος, ενώ μετά το τέλος, ενδεχομένως εμφανισθεί αίσθημα θερμότητας ή φαγούρα, το οποίο περνάει γρήγορα.

Η αποτελεσματικότητα και η ασφάλειά σας, εξαρτώνται από το άτομο που χειρίζεται τη συσκευή, τις προδιαγραφές της συσκευής και βέβαια τη σωστή συντήρησή της. Μάθετε ποιο μηχάνημα laser θα χρησιμοποιηθεί και ποιος θα το χειριστεί. Είναι σημαντικό ο χειριστής να είναι εκπαιδευμένος και πιστοποιημένος στον τρόπο λειτουργίας και τις παραμέτρους που πρέπει να καθορίσει στην ακτινοβολία.

BACK TO TOP
Brand development by www.afilltd.com
Designed & developed by Noetik