ΠΙΣΩ ΣΤΗ ΛΙΣΤΑ
Ανδρική σεξουαλική υγεία & υπογονιμότητα

Η υπογονιμότητα, δηλαδή η αποτυχία σύλληψης έπειτα από ένα χρόνο ελεύθερων επαφών στις γόνιμες μέρες του κύκλου μιας γυναίκας, είναι ένα πρόβλημα που αντιμετωπίζει το 15% των ζευγαριών παγκοσμίως, σύμφωνα με τα στοιχεία του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας.

Στα μισά περίπου από τα ζευγάρια αυτά, η μη επίτευξη σύλληψης σχετίζεται με την ανδρική υπογονιμότητα. Όσον αφορά στον ανδρικό παράγοντα λοιπόν, ασθένειες, τραυματισμοί, χρόνια προβλήματα υγείας, τρόπος ζωής είναι μερικοί από τους βασικότερους παράγοντες που μπορεί να οδηγήσουν στην ανδρική υπογονιμότητα. Τα θέματα της ποιότητας σπέρματος, επιπέδων τεστοστερόνης και διαταραχών στύσης μπορεί να συνυπάρχουν ή να υφίστανται και από μόνα τους.

Γνωρίζουμε από μελέτες ότι από τα μέσα περίπου του 20ου αιώνα μέχρι σήμερα, ο αριθμός των σπερματοζωαρίων και η τεστοστερόνη των ανδρών ανά ηλικία έχουν μειωθεί αισθητά. Κακή διατροφή, κάπνισμα, παχυσαρκία, καθιστική ζωή αποτελούν καθοριστικούς παράγοντες προς αυτή την κατεύθυνση.

Η SYMMETRIA, με τη συμβολή εξειδικευμένων γιατρών και διαιτολόγων, έχει συνθέσει μία νέα υπηρεσία. Οι ενδιαφερόμενοι έχουν τη δυνατότητα να αντιμετωπίσουν, να προασπίσουν και να προάγουν τη σεξουαλική τους υγεία μέσω σημαντικών συμβουλών διατροφής, αλλαγής τρόπου ζωής και απαραίτητων συμπληρωμάτων διατροφής, με στόχο το ευ ζην κάθε άνδρα. Όλα τα παραπάνω θα έχουν απτό αποτέλεσμα στα επίπεδα τεστοστερόνης, στην ποιότητα του σπέρματος και θα συμβάλλουν σε καλύτερες πιθανότητες σύλληψης.

BACK TO TOP
Brand development by www.afilltd.com
Designed & developed by Noetik