ΠΙΣΩ ΣΤΗ ΛΙΣΤΑ
Νέα πρόταση από τη συνεργάτιδα της SYMMETRIA, Dr. Angelica Kavouni Ion

Το Thermage system® είναι μια μη επεμβατική θεραπεία που χαρίζει λείο, σφριγηλό δέρμα, ενώ παράλληλα βελτιώνει το περίγραμμα τόσο του προσώπου, όσο και του σώματος. Πρόκειται για μία τεχνολογία που έχει ήδη περισσότερες από πενήντα δημοσιευμένες μελέτες.

Η νέα συσκευή FLX προσφέρει ταχύτερη, πιο άνετη και ασφαλή λειτουργία, λόγω της τεχνολογίας AccuREP, που αποσκοπεί στη βελτιστοποίηση της παροχής ενέργειας για ακόμη καλύτερα αποτελέσματα.

Το Thermage FLX™ χρησιμοποιεί τεχνολογία ραδιοσυχνοτήτων (RF), προκαλώντας θερμότητα έως και 42ºC  στα βαθύτερα, πλούσια σε κολλαγόνο στρώματα του δέρματος. Η θερμότητα συμβάλλει στη δημιουργία νέου κολλαγόνου και ως εκ τούτου, στη βελτίωση της υφής, της ελαστικότητας και της σφριγηλότητας του δέρματος.

Εφαρμόζεται με επιτυχία στο προγούλι, τις ρινοπαρειακές ρυτίδες, στο περίγραμμα του προσώπου και στο λαιμό. Βελτιώνει επίσης τις σακούλες κάτω από τα μάτια και γενικότερα τις ρυτίδες. Στο σώμα ενδείκνυται για τη χαλάρωση του δέρματος στην κοιλιά, τα χέρια και τα πόδια, καθώς και για την κυτταρίτιδα στους μηρούς. Μια θεραπεία συνήθως διαρκεί 45-60 λεπτά, ανάλογα με την περιοχή όπου εφαρμόζεται.

"Είναι αξιοσημείωτο ότι τα αποτελέσματα είναι άμεσα ορατά στην επιδερμίδα μετά από μία μόνο θεραπεία και συνεχίζουν να βελτιώνονται, καθώς συνεχίζεται και η αναγέννηση του κολλαγόνου. Το αποτέλεσμα μπορεί να διαρκέσει για χρόνια", επισημαίνει η Dr. Kavouni Ion.

 

BACK TO TOP
Brand development by www.afilltd.com
Designed & developed by Noetik