ΠΙΣΩ ΣΤΗ ΛΙΣΤΑ
Triactive Plus για εντυπωσιακό αποτέλεσμα

Η Triactive Plus είναι μία θεραπεία που συνδυάζει τη δράση και το αποτέλεσμα μικροδερμοαπόξεσης και μη ενέσιμης μεσοθεραπείας, με την εφαρμογή ενισχυμένων μασκών. Είναι μη επεμβατική, κατάλληλη για δέρματα με χαλάρωση, αφυδάτωση, λεπτές  γραμμές, ήπιες ρυτίδες έκφρασης, δυσχρωμίες, ατροφικές ουλές. Ενδείκνυται για πρόσωπο και λαιμό, καθώς και σε ραγάδες στον κορμό και τα άκρα.

 

Αρχικά γίνεται εφαρμογή ειδικής μάσκας ενεργού άνθρακα για βαθιά αποτοξίνωση της επιδερμίδας και για να αποδώσει καλύτερα η θεραπεία που θα ακολουθήσει, με διαλύματα που αποτελούν συνδυασμό δραστικών συστατικών, ανάλογα με τις ανάγκες του δέρματος. Βασικές επιλογές είναι το υψηλού ιξώδους μη διασταυρωμένο υαλουρονικό οξύ χαμηλού και μέτριου μοριακού βάρους, βιομιμητικά πεπτίδια, ασκορβικό οξύ σε σταθεροποιημένη μοριακή δομή με γλυκόζη, συμπλέγματα βιταμινών B & Ε, υδρολυμένα τμήματα RNA και DNA, γνωστά ως νουκλεοτίδια, α-αρβουτίνη, καθώς και άλλα ενεργά συστατικά.

Η θεραπεία εκτελείται σε τρία στάδια, στη διάρκεια των οποίων συνολικά δημιουργούνται από πεντακόσιες είκοσι χιλιάδες ως και επτακόσιες είκοσι χιλιάδες δίαυλοι στην επιδερμίδα, από παλμικές διεγέρσεις που κυμαίνονται από δύο χιλιάδες εξακόσιες ως τρεις χιλιάδες οκτακόσιες το λεπτό, χωρίς να χρησιμοποιούνται βελόνες.

Στο πρώτο στάδιο, γίνεται απολέπιση της επιφανειακής στοιβάδας της επιδερμίδας με τη χρήση ειδικής μη τραυματικής κεφαλής, ώστε να απαλλαγεί το δέρμα από τα νεκρά κύτταρα και να προετοιμαστεί για την επόμενη φάση της θεραπείας.

Στο δεύτερο στάδιο εφαρμόζεται στην επιδερμίδα το διάλυμα με τα δραστικά συστατικά που θέλουμε να διοχετεύσουμε στο δέρμα. Με τη χρήση ειδικής κεφαλής που περιέχει ελαστικές απολήξεις, δημιουργούνται μικροσκοπικοί δίαυλοι στο δέρμα, που επιτρέπουν τη διάχυση του θεραπευτικού διαλύματος.

Στο τρίτο στάδιο, η θεραπεία περιορίζεται στοχευμένα στις περιοχές που θέλουμε αποκατάσταση όγκου (ήπιες ρυτίδες, λεπτές γραμμές, ατροφικές ουλές, σημάδια ακμής. κλπ). Με τη χρήση ειδικού σχεδιασμού κεφαλής, γίνεται ενεργοποίηση των ινοβλαστών για παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης, προκαλώντας το ίδιο το δέρμα να βελτιώσει τις ατέλειές του.

Στο τέλος της συνεδρίας, με τη χρήση υπερήχων, επιτυγχάνεται η πιο αποτελεσματική διείσδυση των δραστικών συστατικών στο δέρμα και η ενίσχυση του υπάρχοντος κολλαγόνου. 

 

 
Περισσότερες δημοσιεύσεις για: ΠΡΟΣΩΠΟ
Εγγραφή στο Newsletter μας
Σχεδιασμός & Κατασκευή: Noetik
Brand development by www.afilltd.com