ΠΙΣΩ ΣΤΗ ΛΙΣΤΑ
Τι αλλάζει στο μακιγιάζ όσο φοράμε μάσκα

Όσο η χρήση της προστατευτικής μάσκας είναι υποχρεωτική, αλλάζουν τα δεδομένα και στο μακιγιάζ. Τώρα, η έμφαση δίνεται στα μάτια, καθώς αυτό είναι το χαρακτηριστικό του προσώπου που μένει εντελώς ακάλυπτο.

Μετά την ενυδατική ή αντιγηραντική κρέμα, εφαρμόζετε στο πρόσωπο ένα αδιάβροχο foundation, μια διάφανη πούδρα και ένα concealer, για να καλύψετε τυχόν ατέλειες.  

Τονίστε τα μάτια με ένα απλό μακιγιάζ, ελαφρύ και άνετο. Ξεκινήστε εφαρμόζοντας στο άνω βλέφαρο μία nude σκιά ματιών. Σχεδιάστε με το βουρτσάκι ανάμιξης σκιών την πτυχή του ματιού με ροδακινί σκιά. Γεμίστε το πάνω βλέφαρο με κόκκινο-ροζ σκιά. Χρησιμοποιείστε σκούρα καφέ ή μαύρη σκιά για να τονίσετε την άνω και την κάτω γραμμή των βλεφαρίδων.

Για να χαρίσετε περισσότερο βάθος στο βλέμμα, επιλέξτε ένα απαλό smokey eyes ή με μακιγιάζ με ροζ-χρυσές αποχρώσεις σκιών. Τέλος, περάστε τις βλεφαρίδες με δύο στρώσεις μάσκαρα, για περισσότερη ένταση στο βλέμμα.

Είναι πάντα σημαντικό τα φρύδια να έχουν το σωστό σχήμα. Σε αυτό θα σας βοηθήσει ένα λεπτό μολύβι ή μία ανοιχτή σκιά.

Καθώς τα χείλη μένουν κρυμμένα αυτό τον καιρό, μπορείτε τώρα να επικεντρωθείτε στη συστηματική περιποίησή τους με ένα ενυδατικό balm.

 

BACK TO TOP
Brand development by www.afilltd.com
Designed & developed by Noetik