ΠΙΣΩ ΣΤΗ ΛΙΣΤΑ
Πολύτιμη ενυδάτωση

Το νερό αποτελεί ζωτικό στοιχείο του δέρματος, καθώς αποτελεί περίπου το 70% της σύστασης ενός υγιούς δέρματος. Η μείωση του αποθέματός του συνδέεται με τη διαδικασία της γήρανσης, δηλαδή την εμφάνιση ρυτίδων, ξηρότητας, απώλειας φρεσκάδας και ελαστικότητας. Η καθημερινή αναπλήρωσή του είναι ζωτικής σημασίας για το δέρμα και συνολικά για τον οργανισμό. Η σωστή καθημερινή ενυδάτωση καθορίζει την υγεία του δέρματος. Η υδροδυναμική θεραπεία είναι μια συνδυαστική περιποίηση, όπου το νερό έχει κυρίαρχο ρόλο στο καθαριστικό και ενυδατικό στάδιό της.

Τα στάδια της θεραπείας είναι τα εξής: Ατμός με παροχή όζοντος για τόνωση, καλή κυκλοφορία αίματος και αντισηψία. Ρευστοποίηση σμήγματος και απομάκρυνσή του μέσω αναρρόφησης. Ένυδρη ανανέωση του προσώπου στην περιοχή Τ. Υγρό φιλμ υαλουρονικού οξέως με σύμπλεγμα βιταμινών και αντιοξειδωτικών ουσιών για ενυδάτωση και λάμψη.

Η θεραπεία απευθύνεται σε όλες τις ηλικίες και κάθε τύπο δέρματος, ακόμη και τα ευαίσθητα. Έχει διάρκεια 60 λεπτά και μπορεί να επαναληφθεί μία φορά κάθε είκοσι ημέρες. Στις αντενδείξεις περιλαμβάνονται οι περιπτώσεις εγκυμοσύνης, θηλασμού, έρπητα, σακχαρώδους διαβήτη, ροδόχρους ακμής, ευρυαγγειών και ηλιακών εγκαυμάτων.

 

BACK TO TOP
Brand development by www.afilltd.com
Designed & developed by Noetik