ΠΙΣΩ ΣΤΗ ΛΙΣΤΑ
Christmas Secret Glamour, για τις πιο λαμπερές μέρες και νύχτες του χρόνου

Οι γιορτές πλησιάζουν και στις πιο λαμπερές μέρες και νύχτες του χρόνου, έχουμε ανάγκη για δέρμα φωτεινό, φρέσκο, νεανικό και αναζωογονημένο. Για μία θεραπεία προσώπου που θα μας χαρίσει την αίσθηση πολυτέλειας, που ταιριάζει στην εποχή αυτή.

Η θεραπεία Christmas Secret Glamour συνδυάζει τα οξέα με τη μεσοθεραπεία microneedling. Αρχικά εφαρμόζεται το μανδελικό οξύ , το οποίο απομακρύνει τους ρίπους, ενεργοποιεί τη φυσική διαδικασία της κυτταρικής ανανέωσης, μειώνει τις λεπτές γραμμές, χαρίζει φωτεινότητα και βελούδινη υφή.

Στη συνέχεια ακολουθεί η μεσοθεραπεία προσώπου με εφαρμογή dermaroller μικροακίδων, που προκαλεί φυσική κολλαγονογένεση και ανάπλαση του προσώπου χωρίς νυστέρι. Η μέθοδος στηρίζεται στη διαδερμική μεταφορά δραστικών ουσιών (υαλουρονικό οξύ, βιταμίνες, κ.α.) με τη χρήση του dermaroller στα πιο βαθιά στρώματα της επιδερμίδας για βαθιά ενυδάτωση. Η θεραπεία εξασφαλίζει τη βελτίωση ρυτίδων και λεπτών γραμμών γύρω από το στόμα και τα μάτια, προσδίδει σφριγηλότητα και λάμψη στην επιδερμίδα, και ταυτόχρονα ενυδατώνει σε βάθος.

Τα αποτελέσματα είναι άμεσα εμφανή, ενώ η διαδικασία είναι ανώδυνη, μη επεμβατική, απόλυτα ασφαλής και φυσική, δεν προκαλεί τραύματα ή παρενέργειες, παρά μόνο ένα μικρό ερεθισμό που υποχωρεί σύντομα.
Για καλύτερα αποτελέσματα, συστήνονται δύο θεραπείες ανά εβδομάδα, πριν από τις γιορτές.

 

 
Περισσότερες δημοσιεύσεις για: ΠΡΟΣΩΠΟ
Εγγραφή στο Newsletter μας
Σχεδιασμός & Κατασκευή: Noetik
Brand development by www.afilltd.com